Aktywne Wpisy

Koksixk +1
Ile piw może wypić osoba z mocną głową?
SawyerJ +201
Zna ktoś markę Dea? W lipcu lecę najpierw do Meksyku, później na południe. Znajomy stamtąd polecał mi bluzę tej marki do m.in. wypadów do dżungli.
Kupiłem, nie była tania, a jest mocno przeciętna, wrzucam zdjęciu.
Korzystał ktoś z produktów tej firmy? Sprawdzi się tam czy będzie to tylko zmarnowane miejsce w bagażu?
#meksyk #podroze #pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje #swiat
Kupiłem, nie była tania, a jest mocno przeciętna, wrzucam zdjęciu.
Korzystał ktoś z produktów tej firmy? Sprawdzi się tam czy będzie to tylko zmarnowane miejsce w bagażu?
#meksyk #podroze #pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje #swiat
źródło: a1a519bc33509d1d41bdcf87a41a7975
Pobierz

Niby taki zajebisty a 90% osób to próbuje odsprzedać z zyskiem póki jest hajp xD najśmieszniejsze, że miałem odlewke tego smroda ale nie pamiętam już jak pachniał xD
#perfumy
Wielu może też sprzedawać jedna z dwóch butli, które mają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@majkel34: no, jakbym dostał takiego Asada, to bym się zastanawiał na którym bazarze kupione
Zapach nie jest też crowldpleaserem typu VPH który podszedł by każdemu w mniejszym lub większym stopniu. Jakość nie ma tu większego znaczenia
@Zabi96: Najśmiesznie, że jest każdy mówi, że to bardzo zbliżona kopia a moim zdaniem zapach jest płaski, w ogóle nie złożony. Nie to co w Diorze... Nie ma podjazdu. DNA to samo i na tym koniec podobieństw. Sam się nabrałem i kupiłem a potem sprzedałem ASADa.