Wpis z mikrobloga

Jak to jest z tym Asadem? Kupiłem na prezent ale w sumie nie wiem czy dobra decyzja.
Niby taki zajebisty a 90% osób to próbuje odsprzedać z zyskiem póki jest hajp xD najśmieszniejsze, że miałem odlewke tego smroda ale nie pamiętam już jak pachniał xD
#perfumy
  • 17
  • Odpowiedz
@michal161091 mam od wczoraj odlewke, trwałość bardzo dobra. A sam zapach? Mi się podoba, nie wiem jeszcze czy na tyle że chciałbym mieć całą flaszkę. A czy to dobry pomysł na prezent? Powiem tak, jest na to 50% szans. Albo się spodoba, albo nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@michal161091: wolałbym dostać jakiegoś Hugo bossa albo CK niż araba lol. Jak ktoś nie siedzi w temacie to pomyśli Co to za tanie gówno? Lepiej dać coś dla normika co ma znaną markę i się dobrze kojarzy. PS. Ktoś kto siedzi w perfumach w sumie też pomyśli Co to za gówno xDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@michal161091: 90% sprzedaje bo 99% kupiło go na blinda nigdy wcześniej nie wąchając Elixira.
Zapach nie jest też crowldpleaserem typu VPH który podszedł by każdemu w mniejszym lub większym stopniu. Jakość nie ma tu większego znaczenia
  • Odpowiedz
90% sprzedaje bo 99% kupiło go na blinda nigdy wcześniej nie wąchając Elixira.

@Zabi96: Najśmiesznie, że jest każdy mówi, że to bardzo zbliżona kopia a moim zdaniem zapach jest płaski, w ogóle nie złożony. Nie to co w Diorze... Nie ma podjazdu. DNA to samo i na tym koniec podobieństw. Sam się nabrałem i kupiłem a potem sprzedałem ASADa.
  • Odpowiedz