Aktywne Wpisy
ataeB +84
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +443
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
N.KOREA'S MISSILE FLEW 4,500KM TO AN ALTITUDE OF 970 KM, AT SPEED OF MACH 17 - YONHAP
#wojna #usa #japonia #rosja
Wiadomo w ogóle co to konkretnie za pocisk był, i o jakiej mocy?
Koreańczycy puszczają często puste rakiety
Na pewno nie marnują w ten sposób swoich kilku głowic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe skąd się wzięło zamiłowanie tak z d--y wystrzelić jakieś g---o nie wiadomo gdzie u ping ponga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie dochodzi do kradzieży kupy sąsiadom, aby wypełnić normy i nie zostać ukaranym zsyłka do obozów pracy. Są w stanie stworzyć rakiety mające zasięg kilku tysięcy kilometrów, chyba że to właśnie z tej kupy tworzą paliwo rakietowe dające taki zasięg. Mózg rozje*any...
@damian-powazka98
@bigb00m: ale nie jest duży problemem aby stworzyć rakietę mającą kilka tysięcy kilometrów. Problemem jest to aby ona poleciał tam gdzie chcesz.
@Atreyu: no nie, jakieś ciężarki tam wsadzili o wadze głowic, ale tak, nikt do testów tak cennych zasobów nie używa
@Massad: No dokładnie, trafić Pacyfik to nie jest jakaś filozofia xD
@damian-powazka98: jakbym miał taką rakietę to też bym se gdzieś nią jebnął!
@damian-powazka98: @lajsta77: oni żyją tam wewnątrz w zupełnie innej rzeczywistości