Nowciax chyba nie miał takiej samej umowy ALBO Friz może pozwolił mu odejść ze względu na dziecko ( ͡°͜ʖ͡°) Cwaniak nie jest podpisany ale próbuje podpalić na twitterze wrzucając opis Friza. #friz
@MrBeast: pewnie nie był wogóle podpisany, o czym mógłby świadczyć komentarz Tromby. Przyglądam się temu z wielką ciekawością ale uważam że jest to jakaś tam pochodna ich działań że Karol pewnie zaczął wkładać wspólny biznes (kamery, opłaty za montażystów i kamerzystów) że chciał mieć też z tego coś. Ciekawe jak potoczy się ich teraz życie bo jak kiedyś ładnie wychaczyłeś że prawdopoodbnie mają bardzo mało środków zdeponowanych w jakiś innych
@MrBeast: najbardziej to mnie w tym wszystkim Krzyżanowski denerwuje bo chłopak tak naprawde dzięki Frizowi ma życie na godnym poziomie, kwestie kasy itp moim zdaniem nie powinny go obchodzić. na jego miejscu całowałbym mu ręce ze nawet z 200 tysięcy za walke moge dostać 100k bo i tak to są pieniądze których on sam nigdy by nie zarobił.
@MrBeast: taką teorie jeszcze mam że Marcysia mogła mieć ucinane deale przez to że wersow była spięta z nią to mangament mógł bardziej trzymać strone Karola, nie wiem wątpie ale jest to coś pewnie co mogło mieć miejsce.
@MrBeast: myślę że miał inną umowę. Jako jedyny wchodząc do ekipy miał już jakąś pozycje zbudowana w interneci i w świecie biznesowym. Raczej wątpię żeby z takim doświadczeniem podpisywać umowe gdzie trzeba oddawać %
@cichytoprzekat: na IG +/- 200k + własna marka odzieżowa. Nie mówię że był niewiadomo kim ale napewno miał taką pozycje że wiedział żeby nie podpisywać umów na 30%. Nic pewnie nie dostawał za występy na filach ekipowiczów ale w zamian za to mógł rozdawać wszystkim bluzy z relaba Jak mam coś typować to oddawał % za każdą współprace ogarniętą dzięki frizowi i tyle. Produkcja filmów leżała po jego stronie montaż
Typ pokazał się już drugi raz (rzekomo) i nawet oddał strzały w kierunku policjantów i oni go zgubili? Policjant po testach sprawnościowych, uzbrojony kontra 57 letni prawie emeryt który rozpuszcza się w powietrzu. Niesamowite.
Cwaniak nie jest podpisany ale próbuje podpalić na twitterze wrzucając opis Friza.
#friz
źródło: comment_1664805396N3JZ4oLSZvZOXPMDJp6nnF.jpg
Pobierz