Aktywne Wpisy

Wezzore-04 +1066
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s

kapazgon +90
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
źródło: temp_file5269943032061336148
Pobierz![Marek Góra: Niższy wiek emerytalny kobiet to nie dar, tylko kara [OPINIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/927cfcddda9b76bd633b2f71f84dc6a006c57c05af0b28e5f16e318ca8f6e8fc,q80.jpg)

#heheszki #koronawirus
źródło: comment_1664765461ymmWnzCczpQKc9sQjskfAX.jpg
Pobierzi
Tak samo głosiły, że jak dwa tygodnie wszyscy zachowamy dyscyplinę to pokonamy wirusa. xD
@Piks0n: na poczatku pandemii to szumowski (celowo z malej) mowil ze maseczki nic nie dadzą a wirusa przechodzi sie lagodnie wiec nie wiem o czym ty mowisz xd juz chyba ludzie zapomnieli jak to media trąbily o "bezobjawowym" wirusie xd cyrk na kółkach
@milliebobbybrown666: i to dla malo wymagającej gawiedzi
@Roquefort: dla ciebie też brawo, zrozumiałeś screena, i jeszcze próbowałeś wytłumaczyć go nam
@milliebobbybrown666: bo ci idioci sami nie wiedzieli co mają robić. Myśleli, że nie będzie takiej tragedii jaka była, a potem przyszedł kryzys + zwęszyli jak to państwo znowu okraść na maseczkach i respiratorach to wtedy zmienili narracje