Aktywne Wpisy

niepisowski +74
Amerykański dziennikarz na czas relacjonowania pożaru w Kalifornii, spiął sobie kamizelkę klamerką do wieszania ubrań, aby kurtka na nim lepiej leżała XD
#usa #pozar #strazpozarna #swiat #ciekawostki #logikaniebieskichpaskow #rakcontent
#usa #pozar #strazpozarna #swiat #ciekawostki #logikaniebieskichpaskow #rakcontent

źródło: temp_file7471917124092586925
Pobierz
murmandamus +428
#zydzi
Rząd zdeklarował ze nie zatrzyma Nateniahu by sobie ludobòjca mògł w obchodach uczestniczyć. Po uj nam prawo miedzynarodowe i nakazy aresztowania. I po uj teraz mają jakieś pretensje że Węgry nie oddają Romanowskiego jak sami nie jesteśmy lepsi. Dziś mnie PO wkurzyło.
Rząd zdeklarował ze nie zatrzyma Nateniahu by sobie ludobòjca mògł w obchodach uczestniczyć. Po uj nam prawo miedzynarodowe i nakazy aresztowania. I po uj teraz mają jakieś pretensje że Węgry nie oddają Romanowskiego jak sami nie jesteśmy lepsi. Dziś mnie PO wkurzyło.
#krakow #elektryka
Żeby nie było, to tylko odkręcenie i skręcenie na nowych pakułach. Zupełnie jak rurę od wody.
To samo z prądem, jak źle zrobisz to potem zapłacisz 3 razy więcej za rachunek.
Są ludzie którzy odpowiedzą na zadane pytanie i są również kierownicy czyjegoś portfela, których bolą ceny. Zupełnie jak Ty. Ja jako elektryk wziąłbym 100zł nawet w niedzielę wieczór bo taki klient wróci. Nie wiem jakie Ty sobie kwoty wyobrażasz, ale op zadał pytanie, a Ty p--------z kocopoły które go nie interesują.
Napisalem po prostu co moglby zrobic, czy zrobi to juz jego sprawa
A takie wyzywania to do rodziny raczej nie do mnie
Nerwy tutaj nie mają miejsca. Pisz, w którym momencie padło wyzwisko w Twoją stronę to nagram film jak padam na kolana i błagam o wybaczenie. Serio.
Komentarz usunięty przez moderatora
@posepny1: chociażby trzeba mieć narzędzia dzbanie.
Ten dzban to po co?
Ani słowa o odłączeniu zasilania, o sprawdzeniu czy brak napięcia w przewodzie, o tym, jak to przedłużyć żeby nadal starczało
przyklady jakies daj bo rozumiem ze zanim mi nawrzucales to sprawdziles historie moich wpisow komu naublizalem
@posepny1:
źródło: comment_1664654887jx9eNz02leszfJVaekwa9a.jpg
Pobierz@posepny1: odważne stwierdzenie jak na fana famemmma