Czy jak mam do amplitunera podpięty canal + box to tracę na jakości dźwięku i obrazu ? Bo on chyba nie wspiera atomos.Wtedy amplituner musi konwertować ?
@smalczyk1: a Canal+ puszcza cokolwiek w Atmos? Inna sprawa, że Denon S750H to jest amplituner 7.1 i wspiera Atmosa, jednak aby go usłyszeć należy mieć podpiętą odpowiednią ilość głośników odpowiednio rozmieszczonych.
@ksiak ogonie na razie jeszcze nie mam tych głośników atmos .Na ten moment mam 5.1 i zastanawiam się czy nie muszę kupić jakiegoś lepszego Boksa żeby nie tracić jakości dźwięku
ogonie na razie jeszcze nie mam tych głośników atmos .Na ten moment mam 5.1 i zastanawiam się czy nie muszę kupić jakiegoś lepszego Boksa żeby nie tracić jakości dźwięku
@smalczyk1: nie nie musisz się martwić o jakość dźwięku ponieważ nie odtwarzasz treści z dysków blu-ray. Można by się zastanowić dopiero wtedy. Ale ten Amplituner który masz według mnie, na teraz spokojnie Ci powinien wystarczyć nawet do filmów z tychże płyt.
@smalczyk1: no to ewentualnie te pobrane jak mają te 50GB i więcej to tak ale nie masz się zbytnio co martwic o to. Korzystaj z tego sprzętu co masz. Da radę.
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy. Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również. Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy jak mam do amplitunera podpięty canal + box to tracę na jakości dźwięku i obrazu ? Bo on chyba nie wspiera atomos.Wtedy amplituner musi konwertować ?
Mam denon avr 750
@smalczyk1: a Canal+ puszcza cokolwiek w Atmos? Inna sprawa, że Denon S750H to jest amplituner 7.1 i wspiera Atmosa, jednak aby go usłyszeć należy mieć podpiętą odpowiednią ilość głośników odpowiednio rozmieszczonych.
@smalczyk1: Masz podstawowy, tani amplituner i się jakością dźwięku martwisz?
@smalczyk1: nie nie musisz się martwić o jakość dźwięku ponieważ nie odtwarzasz treści z dysków blu-ray. Można by się zastanowić dopiero wtedy. Ale ten Amplituner który masz według mnie, na teraz spokojnie Ci powinien wystarczyć nawet do filmów z tychże płyt.