Aktywne Wpisy

zielonka18 +1292
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

b_oski +39

#gielda
Mowilem ze szybko wrocimy.
Nawet sie sesja ne zaczela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1664803496vP82aTuqxo6uEcROX0z4L3.jpg
PobierzJa tez z elką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aktualnie daje 10k żetonów zysku ale zobaczymy
źródło: comment_1664806879iTmGUsrZdSimJkPLQhUMV9.jpg
PobierzPrawie wszystko bez wyjatku n--------a up czyli to ta podbitka o ktorej wspominale
Ale jutro da rade sprzedac drozej niz dziś
@Visinepl:
Z tego co odnowilem Mam polowe elek (czyli pod 500k) i jakos lepiej mi z ta wielkoscia. Jednak el w bessie to trzeba ostroznie.
No co bedzie? Na razie rosnie wiec ja trzymam. W ogole to nie mam w zwyczaju robic trejdy gdy rynek kasowy spi. Wiec licze sie ze kolo 15.30 z tego wzrostu conteraz widzimy pre zostanie z połowa a moze nawet na poczatku sesji zejda na
@wersalski_kasztan
Tak mi zostalo. 20k w niecale 24h wyplacone (21.5k brutto zrealizowane) stop na cene wejscia i #pdk
źródło: comment_1664886327qDS9MSABz2LORIG8yxcnSL.jpg
PobierzNo i masz swoje 11600.