Aktywne Wpisy

rutkins +545
#debata
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.

źródło: temp_file1513936434747899484
Pobierz
waro +80
Szybkie wnioski po debacie:
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie
Warto bylo.
Od dwoch godzin na to patrzę I boje sie odpakowac aby nie zepsuc pudelka.
#lego
źródło: comment_1664562484NdqLCz3bCPdF6vdpomFpZy.jpg
PobierzEch, za późno (╯︵╰,)
@piotrveyner patrzylem sie na to przez rok ...nigdy nie potrafilem usprawiedliwic wydania tyle siana na plastik. Dzisiaj nie analozowalem. Poszedlem do sklepu I po prostu kupilem
@slythepanda snie o latarni czasem ale 300 euro to jednak za duzo
Przecież to hobby. Lego jest spoko, sam układam i bardzo mnie odstresowuje.
@Klimbert Stary ... ja mam ślub do oplacenia za trzy miesiace ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)do tej pory p-------------m kase tylko na cd I winyle ,lego to dość nowe hobby choc zawsze mnie rajcowalo
Na plus również ciekawa infrastruktura, dodatkowe pojazdy oraz wagony, które są spoko a do tego jest jeszcze zwrotnica, która kieruje na bocznicę z kozłem oporowym.
Polecam kupić baterię i ładowarkę, bo szybko się zabawa kończy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W nowej serii pociagowej tez sa piloty :)
https://brickset.com/sets/60337-1/Express-Passenger-Train
https://brickset.com/sets/60336-1/Freight-Train