Wpis z mikrobloga

I to by było na tyle jeśli chodzi o neuropę. Banda zwykłych internetowych huliganów, których nie interesuje treść. Codziennie w sposób zorganizowany wypychają na stronę główną szkodliwe wypowiedzi Korwina. Natomiast gdy wrzuciłem coś przeciwko Rosji - sami widzicie co zrobili. Bardzo sprawnie zakopali znalezisko, w którym słusznie zostało zauważone, że tzw. aneksja terenów okupowanych jest sprzeczna z Konwencją Haską IV. Nie mam już żadnych wątpliwości względem tych onuc. Ja wykopałbym nawet, gdyby napisał to Zandberg, jeśli tylko miałoby to w jakikolwiek sposób pomóc Ukrainie.

Brawo @wykop! Może jakiś merge z pikabu? Neuropa miałaby ułatwioną działalność...

#wykop #bekazlewactwa #bekazlibka #konfederacja #4konserwy #polityka #korwin
L3stko - I to by było na tyle jeśli chodzi o neuropę. Banda zwykłych internetowych hu...

źródło: comment_16645509644mPOxKa9CbowpEo9kQbXYX.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@L3stko: Ale po co mam popierać korwina? Kiedy mówi że aneksja jest nielegalna bo

- Zabrania się przymuszania ludności terytorjów okupowanych do przysięgania na wierność państwu nieprzyjacielskiemu.

I teraz żeby "poprzeć" korwina musiałbym wiedzieć czy on uważa że
a) referendum to przymuszenie
  • Odpowiedz
@L3stko: chwileczkę mamy tam zakopuy jakoby to była informacja nieprawdziwa
czyli korwin tego nie napisał? ten twitt jest urojeniem? nie istnieje? przecież to jest jawna manipulacja glosami..
  • Odpowiedz
Korwin twierdzi publicznie że np. ŁRL i DRL to niezależne,prawdziwe państwa

@graf_zero: Bo tak było, ale już nie jest. Z tym, że były nieuznawane (nawet przez Rosję).

Ale rozumiem, że wg Ciebie nadal aktualna jest wypowiedź pana Sikorskiego, w której stwierdził, że Putin to nie Stalin i trzeba z nim rozmawiać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@L3stko: dla lewactwa nieważne co mówi, ważne kto mówi. Nie od dziś wiadomo, że neur0pejscy wojownicy sprawiedliwości mają obsesję na punkcie Korwina a treść ich nie interesuje. To nie są ludzie idei, tylko frustraci chorzy z nienawiści do jednostki. Wyobrażam sobie debatę takiego typowego neur0pka z Korwinem. Wyszło by coś a'la Gonciarz w HejtParku albo i gorzej. Bałby się gęby otworzyć.
  • Odpowiedz
A wcześniej nie uznawała. Przez prawie 8 lat.

@vrim: Ale uznała, i Korwin dwa tygodnie później!!

Znajdz mi potwierdzenie że korwin twiedzi że te tereny są okupowane.
  • Odpowiedz
@graf_zero: gdyby popierał aneksję, zrobilibyście rekord. Przypadek?

@L3stko Nie. Zwykła psychologia. Jak ktoś robi coś kontrowersyjnego, to jest to rozgłaśniane. Niezależnie czy jest to osoba skrajnie lubiana, czy nie.
Jak natomiast ktoś nielubiany zrobi coś zupełnie normalnego, to nikogo to nie obchodzi.

Korwin zrobił coś normalnego? Ok. Anyway...
  • Odpowiedz