Aktywne Wpisy
Techguy91 +238
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +237
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Wołam @LRF1000W, bo martwił się o kitku. (づ•﹏•)づ
#pokazkota #kitku #kot #koty
Ode mnie podrap po brzuszku (。◕‿‿◕。)
Mimo tego, że wczoraj pozbyła się większości zębów, a jej dziąsła to aktualnie jedna wielka rana, to kilka godzin po zabiegu bez problemu wciągnęła puszkę tuńczyka. Nie jest też jakoś specjalnie osowiała, ale to może być zasługa leków przeciwbólowych,
(づ•﹏•)づ
Zdecydowanie lepsze jest życie bez bólu. Polecam Ci w tym temacie wpis na
A nasz to i tak niedojda i trzeba mu wszystko podziabać na drobne, jedyne co to być może zrezygnujemy z suchego, co i tak stanowiło może 20% diety. Chociaż pani wet mówiła że to też niekoniecznie bo może dalej będzie mogła jeść
A z suchego warto zrezygnować w 100%, nawet takie o fantastycznym składzie może prowadzić do negatywnych skutków w przyszłości, więc to dobry pomysł. :)
Miziaj ode mnie tez