Aktywne Wpisy
Bardamu +104
Mózg mi paruje jak pomyślę o ludziach biorących 500,600,700 i więcej tysięcy kredytu na kwadrat w wielkiej płycie. Brudne klatki, zapach farby olejnej na korytarzu, rury na wierzchu, żeberkowe kaloryfery i plusk kloca sąsiada wydobywający się w toalecie przez pion biegnący za tekturową ścianką. Dobrze, że nasi budowniczowie nie poszli w ślady tych radzieckich, bo do zestawu dochodziłby jeszcze fetor gnijących śmieci z sypu na klatce. W dodatku przez większość dni w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
-klapsy po dupie
-policzkowanie
-podduszanie (najlepiej pasem od spodni)
-bicie pasem po dupie
-wyzwiska od #!$%@?, szmat, dziwek i ździr
-ciagniecie za włosy
-face fuck do porzygu
-plucie w twarz
-bycie związaną
-... pewnie o czymś zapomniałem ¯\(ツ)/¯
#seks #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #blackpill #redpill #bluepill
- plucie do ust
- złoty deszcz
- prowadzanie na smyczy na czworaka
- karmienie z miski dla psa
pod warunkiem, że jesteś 10/10
bo jak jesteś 2/10 to pozdro, ale skończysz w ciupie.
-z dupy do ust
Komentarz usunięty przez moderatora
I
@Ksut_Melodi: bo dziewczyny ogólnie to bardzo lubią seks, ale nie chcą sie przyznawać.
To, że "kontrolowany gwałt" i inne wariacje dominacji są jedynmi z najczęstszych fetyszy kobiet to już wiadomo od dłuższego czasu, co nie zmienia faktu że przypalanie, wosk, wbijanie strzykawek, to już jakieś ekstremum, taka kobieta po prostu na skłonności masochistyczne
Ja np mógłbym inicjować takie rzeczy, ale jak się później okaże, że to normalna dziewczyna bez fetyszy to będę miał łatkę #!$%@?ńca ;(
Najłatwiej być chadem i same się takie #!$%@? łaszą