Aktywne Wpisy

stanley88 +1556
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

Nupharizar +266
Ile ja się przez całe życie nasłuchałem jakie to muzeum Manggha w Krakowie nie jest zajebiste, no to w końcu poszedłem obczaić i muszę przyznać, że to największa muzealna chujnia jakiej przyszło mi doświadczyć.
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
źródło: temp_file2811465887827991833
Pobierz

Ci co najbardziej krzyczą o "prorosyjskości" zrobili najwięcej szkód pod tym względem (uzależnienie energetyczne).
Fajna manipulacja. "Bardziej zachowawczy", ktory na bunga-bunga razem z Putinem mlode laski obracal.
źródło: comment_1664184487vEv6iwrBIM33cwAKyqJIHO.jpg
Pobierz@rakiwo:
Myslisz, ze tam malo oplacanych agentow ruskich? I niby kto powiedzial ze EPL jest antyrosyjska? Przeciez popieraja polityke klimatyczna, "dekarbonizacje". Tobie brak logiki, bo dowodzisz w oparciu o teze, ktorej nie udowadniasz.
Obecnie bycie antyukraińskie jest spotykane z ostracyzmem, Włochy będące pod kroplówka Niemiec nie mogą sobie pozwolić na bycie anty, ale prawicowy ruch we Włoszech będzie wbijał szpilki tam gdzie potrzeba.
Dosc powiedzieć ze przyszła pani minister ma bardzo dobre kontakty z Orbanem, tak jak każda
@rakiwo: Orban poleciał za łamanie praworzadnosci.
Читать полностью: https://news.zerkalo.io/world/22683.html?c
Gdyby nie to ze Niemcy i Wielka Brytania nie dały gwarancji ceny za nasze T-72 to gowno byś zobaczył na froncie ;) Bo Polacy by nie