Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +268

dream_big +2
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

Bo ja już któryś raz próbuje i nic. Teraz 3 dzień próbuje myć głowę samą wodą i na głowie mam taki gnój, że marzę o tym, żeby umyć porządnie łeb szamponem. Cały łeb mi się lepi i swędzi, ale nawet nie mogę się podrapać, bo ręką od razu jakbym wsadził do frytkownicy. Odechciewa mi się z takim łbem do pracy wychodzić, bo nie mogę się na niczym skupić przez to...
Kiedyś też próbowałem myć głowę zamiast codziennie to co 3-4 dni. Wytrzymałem dwa tygodnie, efektów nie zauważyłem żadnych, za każdym razem dzień po umyciu miałem gnój na głowie, ratowałem się trochę suchym szamponem, ale czekanie do następnego umycia za każdym razem było udręka i nie mogłem się doczekać, żeby sobie ulżyć i umyć łeb.
Nie wiem czy jest sens to kontynuować i ze sobą walczyć, jakoś nie czuje tego, że bo którymś tygodniu nagle wstanę i po prostu magiczne włosy przestaną mi się przetłuszczać...
#kosmetyki #higiena #dermatologia #wlosy #pytanie
Znajoma fryzjerka kiedyś polecała mi szampon od Chodakowskiej, kup i wypróbuj. Tylko nie oczekuj efektu po dwóch dniach.
Probowales pirolam?
Raz-dwa razy w tygodniu i powinno pomoc
A jezeli problem jest powqzniejszy- idz do dermatologa,moze potrzebne beda leki
Co do przestania używania szamponu to to działa ale to jest tak samo jak z każdą naturalną rzeczą - jeden ma lepsze geny, a inny nie. Są ludzie co mają gęste, mocne włosy same z siebie i nawet jak będą się źle odżywiać to i tak będą mieć lepsze od ludzi co dbają i dieta i kosmetyki
Dlatego pytam się osób, które zachwalają ta metodę i ja stosują, żeby opisali jak to u nich wyglądało i po jakim czasie zaczęli zauważać efekty, ale jak na razie dostałem w odpowiedzi tylko kilka truizmów i 0 konkretów.
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
zaczął mi się lekki łupież i zacząłem używać taki do łupieżu i pomogło, a sam szampon jest wydajny i niewiele trzeba, oczywiście myj codziennie włosy, a jak ci się przetłuszczają to najlepiej rano, będą dłużej świeże za dnia :)