Aktywne Wpisy

Jak aktualizujecie sterowniki do karty graficznej? Ostatnio znajomi na discordzie podjęli ten temat. Pierwszy z nich stwierdził, że on dalej robi to "po bożemu" czyli w trybie awaryjnym przez DDU usuwa stare sterowniki i dopiero po tym instaluje na świeżo nowe. Drugi znajomy z kolei stwierdził, że w chwili obecnej nie ma to żadnego znaczenia, że może i te kilka(naście) lat temu to faktycznie trzeba było zrobić uninstall starych, ale teraz to
źródło: geforce-rtx-4070-game-ready-drivers-download-now
PobierzJak aktualizujesz sterowniki do karty graifcznej?
- Instalka na świeżo po odinstalowaniu starych 3.3% (2)
- Klikam install, a następnie gram 96.7% (59)

#frajerzyzmlm To już zaszło za daleko xddd Teraz babcie scamują wnuczków i wchodzą w gruby biznes
źródło: IMG_1074
Pobierz

NIE CHCĘ:
-czołgu jak chłopaki na przystankach który wali chmurę wielkości auta, a z drugiej strony chcę coś tego dymku (więcej niż w iqos ale to raczej oferuje każde urządzenie),
-kręcić grzałek lub wymieniać ich co 2 dni,
-żeby mi się wylewał liquid,
-urządzenia za 400 zł, a na koniec,
-jakiejś jednorazówki czy tam gówienka z wymiennymi wkładami (chyba że ich opłacalność wzrosła, bo pamiętam że kilka lat temu to był dramat)
Btw. miałem kiedyś SMOKa z baterią wielkości takiej bardzo dużej baterii i nie mam góry, ale z. tego co widzę to te góry kosztują prawie tyle co całe epapierosy, więc chyba bez sensu kombinować?
#epapierosy