Wpis z mikrobloga

Tak mi się przypomniało w nawiązaniu do wpisu kolegi o protestach w Iranie, i muszę napisać kolejny raz bo kogoś zapiekło ( ͡º ͜ʖ͡º)

https://www.wykop.pl/wpis/67876725/precz-z-hidzabem-precz-z-chameneim-czyli-protesty-/

Mam pytanie: jak się lewackie PRYMUSY czujecie z tym, że lataliście na mrozie z jakimiś brudnymi kartonami po swoich dziurach 3 tys. mieszkańców na krzyż XD gdzie proboszcz ma więcej do powiedzenia od burmistrza, a wielcy wywrotowcy, zamachowcy stanu obsadzili się w radzie którą sami stworzyli, zrobili zbiórkę kasy i znikli wpiz*u? XDDDDD

#bekazlewactwa #aborcja #strajkobiet #pieklokobiet #neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #feminizm
albowutkaalbo_buk - Tak mi się przypomniało w nawiązaniu do wpisu kolegi o protestach...

źródło: comment_16639353986CHQMVTpjtnmilIC9J00PS.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
@albo_wutka_albo_buk: twój skowyt i brak argumentów sam siebie komentuje, pisowcu. Tacy ludzie jak ty są najgorsi, bo będą ciągnąć innych w dół, byle tylko komuś nie było lepiej i byle tylko ktoś nie wychodził przed szereg. A jak ktoś wychodzi przed szereg i chce zawalczyć o lepszy kraj m.in dla ciebie, to jedyne co potrafisz to nieumiejętnie zgnoić. Tfu.
  • Odpowiedz
@albo_wutka_albo_buk: to tylko twoja opinia, która jest poparta jedynie twoimi urojeniami. Już udowodniłem ci tutaj jak i inni komentujący, że twoje zarzuty co do strajku kobiet są z dupy, co dalej?
To jest smutne jak dajesz się poniżać władzy tylko dlatego, bo nie lubisz tej drugiej strony i na słowo strajk kobiet dostajesz jakichś spazmów.
  • Odpowiedz
Oszczędź sobie czau i upokorzenia

@Trixie:

Oszczędzić sobie upokorzenia to mogły dzieciaki, które biegały z jakimiś kartonami po wsiach na mrozie XDD i przelewali kasę na ten syf, a w zamian dostali faka i świadomość zrobienia z siebie klauna, przed znajomymi, rodziną i wszędzie gdzie się tym afiszowali XDDD
  • Odpowiedz
@albo_wutka_albo_buk: Widocznie te dzieciaki mają więcej pojęcia o świecie niż wielki pan prawicowiec, który pozwala pisowi niszczyć jego kraj. Nie świadczy to o tobie za dobrze.

a w zamian dostali faka i świadomość zrobienia z siebie klauna, przed znajomymi, rodziną i wszędzie gdzie się tym afiszowali XDDD

nic takiego się nie stało, dzisiaj kto był na strajkach kobiet i wspierał tą inicjatywę może z dumą stanąć przed sobą w lustrze,
  • Odpowiedz