Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że

Deathspeace +118
UWAGA zaczyna się #!$%@? o ociepleniu klimatu ponieważ w lipcu będzie 30 stopni ( ͡º ͜ʖ͡º) następnie po 3 dniach ma być 20 ale wtedy już eko oszołomy będą siedzieć cicho #ekologia #klimat #srodowisko #pogoda
źródło: temp_file1541061672715261502
Pobierz

Jednak obowiązkowa służba wojskowa to takie dość nieśmieszny żart. Na Łotwie faceci dostaną hajs mniejszy niż minimalna a straca 1 rok życia.
Prawie wszystkie wspomnienia Polaków którzy się załapali na obowiązkową służbę wojskową to chlanie wódy oraz co #!$%@? po chlaniu wódy. A karabinu i tak obsłużyć nie potrafią. A ich tenżyna fizyczna teraz to zwykle wywalony brzuch po piwsku.
#ukraina #wojna
Albo przekształcamy Unię Europejską w Stany Zjednoczone Europy z jedną armią zawodową albo dalej trzymać narodowe kołki w dupie i przyjąć obowiązkową służbę wojskową czyli kurs z kręcenia wora, chlania wódki oraz kaprale przerabiający rekrutów/szeregowych w worki treningowe znęcając się nad nimi ¯\_(ツ)_/¯
@Yurakamisa: Polecam Protectal w Nysie. 6 - 8 godzin szkolenia za kilka stówek. Broń krótka i długa. Poruszanie się, obsługa, strzelanie (celność na ostatnim miejscu). Pierwszą pomoc też mają w repertuarze.