Aktywne Wpisy
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
akaisterne +27
Mamele mnie namawia do pracy w prywatnej przychodni na rejestracji. 5500 brutto albo wiecej. Calkiem blisko. Mysle, ze moglbym sobie poradzic, ale mam 5 lat neetu i nie wiem, jak to wytlumaczyc. Nie umiem klamac. Over.
#przegryw
#przegryw
@Fireon: Poprawiłem
-Tato czemu nie mamy prądu?
- Nie wiem, nie interesuję się polityką.
PiS tyle razy z tej UE wychodził i dalej wychodzi a my ciągle w UE, nawet zaoraliśmy węgiel do ogrzewania już w 2022, a celem był rok 2030!(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
https://www.wykop.pl/wpis/67853121/za-kilka-lat-w-polsce-tato-dlaczego-nie-jestesmy-w/ tu ten dzban siedzi
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #suchar #polityka
@Miniu30: zaorano, bo import z Rosji leży(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Miniu30: przecież PiS z UE ma wychodzić jak #neuropa od lat gada¯\_(ツ)_/¯
@Kaczypawlak: ty myślisz, że z dnia na dzień wyjdą. Powoli budują niezadowolenie z UE wspólnie z k0nfą. K0nfa w tym wypadku robi za pożytecznych idiotów.
Tak samo jak w UK robili to ruscy
@Fireon: neuropa straszy wyjściem PiS-u z UE, do tego to ruscy agenci( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kryspin013: a to całe niezadowolenie z UE jest teraz z nami w tym pokoju? Bez PiS niezadowolenie rośnie z bycia UE, zobacz na ten sezon grzewczy( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kaczypawlak: Typie, piszesz to wyżej by dosłownie zdanie dalej napisać:
Także nie straszcie wyjściem z UE, bo przecież PiS nigdy przenigdy tak postąpi.
Podziękuj tej wspaniałej, antyrosyjskiej Unii z wielce antyrosyjskimi Niemcami na czele prowadzącej swoją kretyńską politykę rzekomo w imię ochrony środowiska. XD
@Kryspin013: to jest sarkazm dzbanie
@Fireon: zapomniałeś o tym, że to ruska agentura, tamto to zrobili a z UE dalej nie wyszli, jeszcze finanse publiczne mieli rozwalić w 2015 jak nie
@Kaczypawlak: no soory, troglodyta to określenie na k0nfiarzy
@vrim: dyskusja jak z dziećmi. Wykopek dowiaduje się, że państwa mają swoje interesy a w polityce istnieje korupcja. WoW.
Za to jak korwin #!$%@? swoje kocopoły na temat ruskich to już jest git i on nie jest onucą.
@Kryspin013: oni to są kuce i ruskie onuce, a ty to cóż, ćwierćmózg jak nic
@Kryspin013: to czemu cały kontynent ma obrywać za to? Ty to jesteś folksdojcz/nazista i prawdziwa ruska onuca zarazem
@Kaczypawlak: O wyjściu UK z UE nie zadecydowały żadne plany tylko okłamane społeczeństwo geniuszu. Po wyjściu UK z UE okazało się, że nie mieli żadnych planów co po tym wyjściu z UE zrobić i mają teraz od #!$%@? problemów na rynku lokalnym. Nawet głupich materiałów budowlanych
@Kaczypawlak: Ty za to jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Na tym polega polityka międzynarodowa by sąsiedzi dogadywali się z sobą i zwracali uwagę jak coś jest nie tak z jednym z sąsiadów. Tymczasem pisowcy i k0nfiarze jedyne co potrafią to wymachiwać szabelką na wszystkich przez co nikt nie bierze polski