Aktywne Wpisy
SzybkiBLN +1055
Mirki i Mirabelki, dotarła do mnie smutna wiadomość, odszedł od nas śp. @Dutch, osoba która spędziła tu prawie 12.5 roku. Można go było najczęściej spotkać na tagu #prawo w końcu był prawnikiem. Niestety przegrał z choroba, która za szybko go nam zabrała. Jeszcze miesiąc temu umawiałem się z nim na #p--o, niestety nie było nam dane wypić tego ostatniego kufla. Facet o dużej inteligencji, wiedzy i humorze. Spoczywaj
Bezbolesne i szybkie sposoby na #samobojstwo?
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami
Byłem w dwunastogwiazdkowym hotelu w P----------e Większym- jeb! Fotka i na Insta/FB żeby wszyscy wiedzieli. Zjadłem tam jajecznicę że szczypiorkiem- jeb! Relacja z tego wydarzenia. Tydzień temu zacząłem biegać- jeb! Profesjonalny #garmin i aplikacja, która wszystkim pokaże mój sportowy tryb życia. Po miesiącu biegania mój profesjonalny Garmin powiedział mi, że mój wiek metaboliczny jest rok o mniejszy niż ten metrykalny-JEB! ...
#zachowanialudzi #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #gownowpis
Messenger zainstalowany i elo wywalone jaja na całą resztę.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@KevlarowySebastian: no bez jaj, w tym kraju jeżeli się uprawia jakikolwiek sport regularnie to jest się w top 5% społeczeństwa.
@inko-gnito: ale to jest twoja interpretacja. Czemu cos co dla innych moze byc czyms zwyklym i naturalnym, ty nazywasz chorobliwym?
Patrzysz przez swoj przymat, ze ty bys tego nie zrobil i okreslasz dana czynnosc jako patologiczna.
Tobie nie potrzeba motywacji, poklasku, akceptacji itd, ale moze dla kogos innego to bedzie jezyczek
Ja dostrzegam inny problem. Bo powiedzmy, że social media właśnie od tego były, a ja natomiast widzę, że w dużej mierze na facebooku czy instagramie to te serwisy starają się sprawić, że znajomych już nie ma - są fanpage'e i influencerzy,