Wpis z mikrobloga

@LadnyChlopczyk: dziecko atencji, typowo pod pozerstwo już tym bardziej bez znajomości języka. W 4 lata to mogli mieć przerobu 1Mln zł i to brutto. Ściema fhuj jak ci kołcze sukcesu, sam wiem bo pracowałem w Danii na delegacji.
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk: przecież to w wiekszosci standard jest w PL. Ja znam kilka dziewczyn, które dziwią się jak ludzie w wieku 27-28lat nie mają własnego domu bez kredytu skoro im się udało w 8lat to wszystko zbudować. Zapominają dodać, że w swojej karierze po studiach pracowała tylko rok bo reszte macierzynskie xD ona zbudowała dom pracując 1 rok w wieku 28 lat( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@LadnyChlopczyk: co złego jest w pracy fizycznej? Tbh dla mnie lekka praca fizyczna, gdzie się człowiek rusza cały czas, jest lepsza niż siedzenie przy biurku (jeśli chodzi o wpływ na samopoczucie)
  • Odpowiedz
Na początku filmiku ma napisane 'Co wydarzyło sie w moim zyciu, odkąd poznałam siłę przyciągania' XD
p0lki mnie nigdy nie przestaną zadziwiać
  • Odpowiedz
@Niechtopadnienaryj: Pewnie na złotówki przeliczają. Poza tym, gdzies tam w komentarzach było cos o kredycie i tym, że "zarobiła" po wzroście cen nieruchomosci. Czyli tłumacząc na polski, to wzięli kredyt na dom - pewnie za 1/4 tej ceny. Wkład wlasny, to był hajs od starych lub od chłopa, który jest ZARADNY. Teraz kończą spłacać dom, który jest wart trochę wiecej, niż wcześniej. Laska sobie zaokrągliła cene do 1 miliona. No
  • Odpowiedz