Aktywne Wpisy

pearl_jamik +71
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

borys9021 +11
kupilem CFD short na crude OIL przy 76$, w godzine wzroslo 10$. Dzisiaj kupilem CFD long przy 88$, zaraz po tym drop do 85$. Mialem ustawiony stop loss na 85$, spadlo do 84,900$ i jak stop loss sie włączył to zaczeło odbijac
to jest po prostu niemozliwe jakiego pecha mozna miec, tak jakby ktos mnie ogladal
z teslą tak samo, łącznie -5,5k w tym miesiacu
#gielda
to jest po prostu niemozliwe jakiego pecha mozna miec, tak jakby ktos mnie ogladal
z teslą tak samo, łącznie -5,5k w tym miesiacu
#gielda

#mecz
źródło: comment_1663534874yfEySE27EAYF5pZDoAJHlN.jpg
Pobierzźródło: comment_1663535464pe97e2s349t5Z8xAt1WvUi.jpg
Pobierz@Grosso: mam deja vu z zeszłego sezonu XD
"przyjdo i im pokażo" (co się może stać.....)
W tym sezonie?
@Grosso: z Barcą jak będzie, to się dopiero okaże, ale względem ostatniego w-------u różnicę zrobi intensywność Fede w pierwszej linii, bo wtedy nie podołali Asensio i Modrić jako fałszywa 9, więc Barca za łatwo napędzała akcje. Poza
@Grosso: Cama niestety to żodyn top. Ostatnio trochę krytyki na niego spadło i to całkiem słusznie. Rodrygo już zbyt wiele osiągnął by być średniakiem, on ma 21 lat, w tym wieku Fede jeszcze dogorywał w niektórych spotkaniach.
Mecz zabity przez styl obu drużyn, Real czeka i pozwala grać rywalowi, żeby to on coś popsuł, a atletico nie gra wiec heh. Napinka na Viniego podwajane krycie skutecznie go zablokowało, ale mimo tego miał jeden dwa