Wpis z mikrobloga

Statystyki z meczu Suwałki - Olsztyn.

To co od razu było wiadome: jeżeli przeciwnik będzie słabo zagrywać to AZS może wygrać z każdym. Duża siła ataku po naszej stronie.
Szkoda tylko, że jak narazie chłopaki grają zero jedynkowo - cały czas mocno. Brakuje mi obijania bloku.

Mam nadzieję, że dzisiaj szansę dostanie Hawryluk, bo w Ciunajtisa to ja za bardzo nie wierzę.

Podsumowując: duży potencjał w ataku ma Olsztyn, ale wrażliwe przyjęcie. Coś czuję, że Olaf pogra sporo w tym sezonie.

Po stronie Suwałk Halaba znowu siedzi na ławie, podobnie jak Depowski, który coś nie ma szczęścia do klubów.
Na uwagę zasługuje Sanchez i tradycyjnie Takvam.
#siatkowka
Pobierz
źródło: comment_1663322926TdqGKprzrosWrxQAGU7Hr4.jpg
  • 7
@Adzal: w Suwalkach chyba idealnie by się uzupełniali Halaba z Kujundziciem. Generalnie Suwałki są ciezkim orzechem do zgryzienia bo Filipiak jest nierownym atakującym wiec wiele bedzie zalezalo od Sancheza ktory jest takim malym magikiem i ma mozliwosci zeby efektywnosc w ataku Slepska poprawic
@Ice_Glaze: Zawiercie pokazało, że można wygrać medal ze słabym przyjęciem.
Jeżeli Karlitzek zagra tak jak rok temu, jeżeli Lipiński zagra jak rok temu i jeżeli Hawryluk dobrze się wkomponuje to będzie dobrze.

Problem z tym, że jest dość dużo tych "jeżeli".
W mojej ocenie możemy skończyć z medalem, ale równie dobrze możemy zająć 8/10 miejsce.