@Deleter29: zależy od chłopa, czy chłop ma kwalifikacje na coś innego niż tyranie w żabie 24/7. Bo życie robaka w wielkim mieście bez nikogo, to ja sobie nawet nie wyobrażam jak to ma być możliwe.
@Deleter29: jeśli lvl > 25 i nigdy nie mieszkałeś samemu, to uciekaj na swoje - nauczysz się życia, nowych skili typu gotowanie, będziesz zmuszony nauczyć się samodyscypliny i planowania (sprzątanie itp.). jeśli lvl > 25 ale mieszkałeś już kiedyś przez dłuższy okres samemu i powyższe skile masz opanowane, do tego nie potrzebujesz wolności czyli masz spokój w domu i zdrowe relacje z rodzicami to bym został w domu jeśli lvl
@Deleter29: kiedyś myślałem że lepiej z rodzicami, ale im starszy jestem to zmieniam zdanie. Im szybciej pójdziesz w samodzielność tym lepiej dla ciebie.
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
#przegryw
Co lepiej?
Komentarz usunięty przez autora
jeśli lvl > 25 ale mieszkałeś już kiedyś przez dłuższy okres samemu i powyższe skile masz opanowane, do tego nie potrzebujesz wolności czyli masz spokój w domu i zdrowe relacje z rodzicami to bym został w domu
jeśli lvl