Aktywne Wpisy

koronawirus +1139
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,

ish_waw +288
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Szukałem i się nie doszukałem na necie.
Ogólnie problem bo zero.miejsca na dysku i się nie chce przeładować system. Próbowałem przez Live CD Gparted, ale tam nie mam odblokowanego dostępu do dysku, nie mogę usunąć zbędnych plików żeby to ruszyło. #linux #linuxmint
Ale że niby co? Masz tam jakieś szyfrowanie? Normalnie jako root się usuwa wszystko.
Dzięki za odzew. Niestety musiałem postawić system od nowa, działał od początku z 1,5 roku bardzo dobrze.
1. Z-------m bo olałem ostrzeżenie o przepełnieniu dysku i się system nie chciał już przeładować.
2. Nie umiejętnie próbowałem wczytać ostatnia "migawkę" ale się nie udało (jeszcze nie wiedziałem że zero miejsca na dysku)
3. Po zwolnieniu miejsca (za pomocą Live CD instalują) nie chciało się załadować żadne jądro), pewnie gdzieś coś z------m po drodze.
4. Przepełnienie dysku nastąpiło poprzez zbyt dużą częstotliwość migawek,