Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną

Vedar +1

Przecież stamtąd już od bardzo dawna nie pochodzi nic wielkiego, odkrywczego ani ważnego. Oni nie mają żadnych osiągnięć na światową skalę, a nawet jeśli, to nie dzięki istnieniu Federacji Rosyjskiej, a raczej mimo tego. Osiągnięcia np. w eksploracji kosmosu albo szachach pochodzą głównie z czasów Sojuza, bo ostatnimi czasy cienko przędą. A osiągnięcia kulturalne przecież nie znikną gdy państwo się rozpadnie, przeciwnie – wybiją się kultury mniejszości narodowych, gdy będą one miały własne państwa, więc per saldo ludzkość wyjdzie na plus.
Nawet jeśli ktoś jest antyamerykański i nie chce jednobiegunowego świata, to przecież Rosji nie udało się stworzyć bieguna nawet dla Ukrainy. Tę rolę mogą odegrać Chiny i być może w przyszłości Indie, ale nie ta obsrana gównem stacja benzynowa.
Uważam, że Rosja nie jest nawet potrzebna Rosjanom, a tylko ichniejszej grupie trzymającej władzę, różnym mafiozom i skorumpowanym politykom.
Stawiam wniosek: zniszczyć.
#wojna #rosja #ruskimir
@xniorvox: do niczego ale to też nie można tak stawiać sprawy,
tym tokiem dojdziemy do wniosku, że połowa świata nie jest potrzebna tzw. ludzkości,
niech sobie żyją w swoim grajdołku o ile innym nie szkodzą,
no tylko problem w tym, że od zawsze innym szkodzą :D
@SpalaczBenzyny: Ano, w niczym innym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale mało jak kraj takiej wielkości…