Wpis z mikrobloga

Nie jestem w stanie korzystać z #yanosik obecnie. Reklam naładowane jak na głównej Wykopu bez AdBlocka, aplikacja wygląda i działa jakby odpowiedzialni byli za nią studenci 1 roku, no po prostu nie. Pytanie - czy obecnie #waze w Polsce ma sens? Czy nadal jesteśmy skazani na Yanosika ze względu na dużą bazę użytkowników?

#android #ios
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cherrz: W momencie, w którym przejeżdżasz np. koło KFC/McDonalda, yanosik na pełen regulator zaczyna gadać do Ciebie, że zaprasza do lokalu. Niby mała rzecz, ale wyjątkowo irytują mnie takie zagrywki ze strony aplikacji, która bardziej przypomina terminal do wyświetlania reklam niż nawigację.
  • Odpowiedz
@RudyLis: O------L MACZKA BYKU

jeżdzę na android auto z waze na pierwszym planie, więc yanosik mimochodem gdzieś tam sobie śmiga w tle i moje spostrzeżenia są takie, że suszarka pokrywa się w 100% z yanosikiem. Fakt, że rzadko ta sytuacja występuje na polskich drogach oraz nie jeżdżę na wypizdowie (ale na mało uczęszczanych drogach też nie stają bo po co?) Raz mnie zatrzymali w nocy, to nie krzyczał ani waze
  • Odpowiedz
@eiaculatiopraecox: Wpisałem „dns.adguard.com” w serwery DNS, nie pomogło. Wpisałem w domeny przeszukiwania i nadal wyskakują ciasteczka i reklamy do zamknięcia.
Chyba, że to tylko z przeglądarki usuwa reklamy bo na fb jak wejdę w jakiś link to mam normalnie reklamy
  • Odpowiedz