Aktywne Wpisy

OBAFGKM +226

źródło: temp_file3849551838728833298
Pobierz
DonGrubas +120
Wasi rodzice też wyparli całkowicie swoje błędy z waszego dzieciństwa?
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie
Nie mówcie, że ich nie ma, na 100% są jakieś gorsze rzeczy niż w Polsce. Ale co dokłądnie?
#pytanie #niemcy #emigracja
źródło: comment_16629400403dzMgHq0MIm87GgFbENobP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@jmuhha: Największe minusy to 66415360 Niemców, 3071710 Turków i 1245288 Rosjan.
Ekologiczni hypokryci, niby sortujesz ten papier itd ale ilość gazet które dostajesz jest porażająca, 2x w tygodniu dostaje darmowa gazetę a tam stos reklam. Nie pomaga kartka na skrzynce pocztowej, żadnych reklam. Cóż..
Zamiłowanie do papieru część druga, co z tego że
Ostatnio jak udalo mi sie znalezc mieszkanko, gdzie mialem normalny swiatlowod 300mb/s i dociagniete gniazda, to myslalem ze sie rozplyne ze szczescia.
To niech sobie porówna choćby te gotowe zupki z biedronki czy pizzę z kurczakiem z tym co tutaj mozna kupic. Juz nie wspomne o polskich miesnych sklepach z pasztecikami, pierogami, uszkami itd. Gdzie wszystko jest świeże i smakuje jak domowe. Tutaj tego najzwyczajniej nie ma. Niemcy jedza byle co nie ma tutaj
To akurat zaleta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora