Aktywne Wpisy

okoboji +136
Ale chłop ma lipę.
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
Lychee +94
Co tu się...
Trochę w internecie kupuje, trochę sprzedaję. Myślę, że paczki mógłbym liczyć w tysiącach, ale sytuacja z dzisiaj to absolutny HIT
Kupiłem 8 koszulek - zespoły metalowe. Otwieram paczkę, przeglądam koszulki i okazało się, że 1 brakuje - piszę do sprzedawcy z chęcią wyjaśnienia sytuacji i spotyka mnie taka reakcja
Jestem
Trochę w internecie kupuje, trochę sprzedaję. Myślę, że paczki mógłbym liczyć w tysiącach, ale sytuacja z dzisiaj to absolutny HIT
Kupiłem 8 koszulek - zespoły metalowe. Otwieram paczkę, przeglądam koszulki i okazało się, że 1 brakuje - piszę do sprzedawcy z chęcią wyjaśnienia sytuacji i spotyka mnie taka reakcja
Jestem
źródło: temp_file2775594071368947873
Pobierz

#przegryw #psychologia #depresja
źródło: comment_1662717037d4RIsSr7suLJIEGafx6KFZ.jpg
PobierzTwoje założenia wynikają z podejścia, że ja terapeuta jestem w czymś lepszy od swojego pacjenta i tak musi być bo inaczej stracę szacunek. Terapia powinna być głównie podejściem wymiany informacji, w przypadku psy-chów bycia chwilowo adoptowanym przyjacielem, do tego to można mieć IQ niższe od "pacjenta".
@malronos: krótko i na temat, szanuję takie podejście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FerdynandMagellan Nie wiązałabym wyniku na jakimś teście z głębszym rozumieniem rzeczywistości. Często ludzie z wysokim IQ mają problemy z przystosowaniem się.
Ja bym nie patrzył pod tym kątem, że terapeuta ma ułożyć komuś życie lepiej niż on sam... bardziej pod takim, że trzeba być zdecydowanie inteligentniejszym niż rozmówca, żeby mieć w ogóle szansę wmówić mu bardziej optymistyczny pogląd na świat wbrew jego doświadczeniom, które sugerują mu, że jest on fałszywy ( ͡° ͜ʖ ͡°)