Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 18
@Ayshe "tutaj" po ukraińsku. Wzięło się stąd, że na początku wojny Zelenski codziennie publikował filmy z ulic Kijowa, że wraz z ministrami wciąż są "tut" w stolicy i pomimo plotek nie dezerterują
  • Odpowiedz
@Ayshe: @Kshaq: Warto zaznaczyć, że polski ambasador Bartosz Cichocki nie przyniósł nam wstydu, również był tut i nie ewakuował się z Kijowa. Oprócz niego, z zagranicznych dyplomatów na miejscu został tylko ambasador Turcji i nuncjusz apostolski, wszyscy inni wyjechali.
  • Odpowiedz
@xniorvox: Tak tak jestem ruską onucą jasne jasne już go banem tera Opi-e !

Lemingu pelikaniasty.jak mi ktoś taki jak ty zarzuca bycia ruskim trollem to jest dla mnie komplement mimo ,że to nie prawda. Ale jesteś zbyt mało rozgarnięty aby rozumieć wielką grę i koncert mocarstw. A skoroś taki prawilny i wiesz kto jest wrogiem to czemu nie jedziesz pomagać do krainy U na front ? Jesteś sfeminizowanym chłopcem
  • Odpowiedz
@xniorvox: Ukraina już dawno przygotowywała się na atak kacapów. Wybór prezydenta już nie był przypadkowy. Niby aktor i komik ale swoim zachowaniem i przemówieniami miał pociągnąć że sobą cały świat i zrobił to.
  • Odpowiedz
@mroznykasztan: nigdy nie slyszalem o takim stwierdzeniu.
Bardziej o troske o wlasnych obywateli pracyjacych w danym miejscu i jest to powszechnie stosowane jako zwykla ewakuacja ze wzgledu na ich zagrozenie zycia.

To nie film nie kazdy jest obowiazany umierac za sprawę
  • Odpowiedz