Wpis z mikrobloga

@ButtHurtAlert: XD
Widać od razu twoją wiedzę. Sam efektor to tylko najmniej wymagająca część zestawu. Komputer balistyczny, radar, system precyzyjnych silników krokowych do kierowania ogniem zespołu.
Typowy specjalista z wypoku. XD
  • Odpowiedz
Te armaty nie radza sobie z dronami i maja maly zasieg.

@adam-gancarczyk: Zależy jakimi dronami. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na ruskie Orlany wystarczą aż nadto. Radzą sobie również z amunicją krążącą starszego typu. Na switchblady są wystarczające jak pokazały próby poligonowe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ArtBrut: Proszę mi w takim razie pokazać jakas super armatę plot Polaków xD stoimy pod tym względem gorzej niż ukraina.
Do czego chcesz strzelać z prędkością 900strzalow/min? Bez programowalnej amunicji?
  • Odpowiedz
Tu film, ktory dobrze pokazue, dlaczego tylko programowalna:

https://youtu.be/pb5_F4_Eod8?t=65

@adam-gancarczyk: totalnie offtopic, ale rozbawił mnie opis pod filmem. Firma produkująca zabawki do jak najefektywniejszego mordowania się, a co wymyślił marketingowiec?

Passion for technology. Rheinmetall is a market leader in the areas of environmentally friendly mobility and threat-appropriate
  • Odpowiedz
@Fearaneruial:
Nie wiem, ale z tego, co czytalem, skuteczna jest chmura odłamków, a nie pojedynczy pocisk, ktory musi trafic malutki obiekt, ktory moze manewrowac. Vulcany np. okazaly sie kompletnie nieskuteczne, mimo wypluwania ogromnych ilosci amunicji.
  • Odpowiedz