Wpis z mikrobloga

• 0
Mam pytanie do #rozowepaski jakie wody toaletowe oraz jakie perfumy najbardziej wam się podobają u mężczyzn? Mirki też się wypowiedzcie o waszych ulubionych

Myślę o zakupie Jaguar Red jaka opinia o tym i jak z trwałością? Bo cena przyjazna

#perfumy
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ahiroka nie jestem różowy ale wiem za co dostawalem komplementy i bylo to
-zara vibrant leather summer (to chyba najczęściej sie podobało)
- versace eros
-ysl la nuit
-ysl y
-dolce gabbana light blue
- moschino uomo
  • Odpowiedz
@Ahiroka: No co tu dużo mówić, dla mnie Sauvage EDT to perfekcja. Testowałem tez BdC EDP, ale brakuje mi w nim tego charakteru który ma Sauvage.
  • Odpowiedz
@Nitro_Express: No w Zależności od targetu. Jak poniżej powiedzmy 25 roku życia to Eros i dziołchy ściagają majtki przez głowę. Jak powyżej to Sauvage EDT albo EDP, tu już kwestia gustu, bo spotkałem się z opiniami, że jedne wolą ten, drugie ten.
  • Odpowiedz
@Ahiroka: Ja lubię u swojego lekkie, bezpieczne zapachy (dzięki Bogu on też takie preferuje). Obecnie jego daily to SwissArabian Shaghaf Men, czy Lanvin lhomme, a w ostatnich dniach zamówiliśmy Burberry Touch. Bardzo spoko. Dodana była próbka Hermes d'hermes edt i dla mnie jest straszny. Absolutnie nie lubię 'girls love it' Eros, czy Saważ. VPH czy TheOne bardzo na plus :) No i np Dior homme cologne.
  • Odpowiedz
@Nitro_Express

OPie, w takich kwestiach jak męskie perfumy, ubiór i fryzura, należy zaufać facetom, bo kobiety tego nie ogarniają.

()...

No ale Oki, rzeczywiście nie interesuję się tak męską modą, jak kobiecą. :)
  • Odpowiedz
@valvata: Właśnie o to zainteresowanie chodzi. Dobrze się wstrzeliłaś.

Mój tekst zabrzmiał dość chłodno, ale walczę z przeświadczeniem, że skoro kobiety mają lepsze poczucie estetyki, to na pewno dobrze doradzą mężczyźnie w kwestiach wizerunkowych.
Nie, nie doradzą dobrze. Samo poczucie nie wystarczy.
Żeby ogarnąć temat trzeba się nim zainteresować, poznać historię, a konkretnie rodowód współczesnych rozwiązań. Dzięki temu facet jest świadomy tego co zakłada i jest ubrany, a nie przebrany.
  • Odpowiedz