Aktywne Wpisy

Lewusx +40
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz
Czoso +198
Nie mogę przestać myśleć o tym, ze o #afera #lekarz100k dowiedzieliśmy sie tylko dlatego, bo jakiś losowy twitterowicz wyciągnął publicznie dostępne oświadczenia podatkowe. I tylko dlatego sie to udało. Bo nie trzeba było bylo dostepu i narzędzi.
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
źródło: image
Pobierz

Myślę o zakupie Jaguar Red jaka opinia o tym i jak z trwałością? Bo cena przyjazna
#perfumy
-zara vibrant leather summer (to chyba najczęściej sie podobało)
- versace eros
-ysl la nuit
-ysl y
-dolce gabbana light blue
- moschino uomo
Komentarz usunięty przez autora
@valvata: No co?
(づ•﹏•)づ...
No ale Oki, rzeczywiście nie interesuję się tak męską modą, jak kobiecą. :)
Mój tekst zabrzmiał dość chłodno, ale walczę z przeświadczeniem, że skoro kobiety mają lepsze poczucie estetyki, to na pewno dobrze doradzą mężczyźnie w kwestiach wizerunkowych.
Nie, nie doradzą dobrze. Samo poczucie nie wystarczy.
Żeby ogarnąć temat trzeba się nim zainteresować, poznać historię, a konkretnie rodowód współczesnych rozwiązań. Dzięki temu facet jest świadomy tego co zakłada i jest ubrany, a nie przebrany.