Aktywne Wpisy

KingaM +6
Mój sześcioletni syn ma marzenie zostać sam w domu a ja jestem tą wizją totalnie przerażona. Owszem w jego wieku powoziłam konno do innej wsi do rodziców na pole, ale to były inne czasy. Żałuje teraz że nie założyłam monitoringu w domu. Już chyba prędzej zgodziłabym się na ptasznika w domu, o którym również marzy. Chyba były mąż miał gdzieś krótkofalówki, które mogłyby pomóc w spełnieniu tego marzenia tak by czuć się

mocarnyknur +93

#programowanie #przemyslenia #pracait #pracbaza #korposwiat
@bootcamp_java_developer: nie lubię takich ludzi
@Poldek0000: życie jest życiem, dokładnie. Na szczęście na rekrutacjach już na wstępie pytam czy jest Scrum i jak jest prowadzony, szczególnie ludzi z zespołu
źródło: comment_1662529354Qe5RJyHKLhRIgWublW9zGw.jpg
Pobierz@JoeGlodomor: od razu hejt? A nie lepiej porozmawiać i uświadomić że trzeba szanować swój czas?
@motokate: Dokładnie. Przecież w tym systemie chodzi o to właśnie, żeby się sam regulował - jak za dużo to od razu widać i następny plan powinien być lżejszy.
@JoeGlodomor: i w czym Ci to przeszkadza? To problem PMa że nie potrafi planować.
@bigbadandwrong: widocznie to jest atmosfera w jakiej lubi pracować ten zespół. Zacznij od ustalenia czego tak naprawdę chcecie. Być może Twoje potrzeby są inne niż ich