@salinge: jak już wydawać takie pieniądze to lepiej na psychiatrę, leki przynajmniej potrafią pomóc, nie każdemu, ale jednak, co do psychologów i terapii jestem sceptycznie nastawiony i dla mnie zawsze był to lekki scam
jak już wydawać takie pieniądze to lepiej na psychiatrę, leki przynajmniej potrafią pomóc, nie każdemu, ale jednak, co do psychologów i terapii jestem sceptycznie nastawiony i dla mnie zawsze był to lekki scam
jak już wydawać takie pieniądze to lepiej na psychiatrę, leki przynajmniej potrafią pomóc, nie każdemu, ale jednak, co do psychologów i terapii jestem sceptycznie nastawiony i dla mnie zawsze był to lekki scam
@Arksen: Ze swojego (krótkiego) doświadczenia z psychoterapią mogę powiedzieć, że nic bardziej mylnego. Wiem, że ludzie mają różne przejścia z różnymi gównianymi psychologami na NFZ, ale dobry psycholog/psychoterapeuta to nie jest ani coach, ani moralizator, ani kumpel,
Jak to możliwe, że nagle wsrod Polaków tak zmieniła się narracja w stosunku do islamu? Izrael, który trzyma za mordę i robi porządki z islamskimi ekstremistami największym wrogiem Polaków, którzy jeszcze 5 lat temu dumnie nosili bluzy i koszulki stop islamizacji Europy. Beka #izrael #iran
źródło: comment_16624228012EulD3ZMDYMDsKtaIaj170.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Arksen: To jest chochoł na podstawie wykopowej mody.
Komentarz usunięty przez autora
@phervers: nie w twarzy zabawa :) i żaden terapeuta nie doradził mi tak jak divy. Te laski naprawdę mają wiedzę o życiu i doświadczenie.
@Arksen: hahahaha xD
"dostał Pan już bardzo mocne antydepresanty, niewiele więcej mogę Panu pomoc. Jak one niczego nie dadzą to zostaje już tylko psycholog i
@Arksen: Ze swojego (krótkiego) doświadczenia z psychoterapią mogę powiedzieć, że nic bardziej mylnego. Wiem, że ludzie mają różne przejścia z różnymi gównianymi psychologami na NFZ, ale dobry psycholog/psychoterapeuta to nie jest ani coach, ani moralizator, ani kumpel,