Aktywne Wpisy
Gupiutki +14
kocham jeść chipsy, wydaje mi się, że nigdy z tego nie wyrosnę, chipsy są dla mnie lekarstwem na całe zło, siedzisz sobie, chrupiesz i jest zajebiście. Jakie chipsy kochacie najbardziej?

Ko_Otu +75
Żona rodzi, dajcie plusa na odwagę :D
Wychowam jak swoje
Wychowam jak swoje
źródło: temp_file3706837140408939250
Pobierz![Motorniczy dostał pięścią w twarz. Zareagował na p-----c na przystanku [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c325b0049a6a4a8662cc75990f2c58c04ea0b97549587ac260933fe8eb9f8f8f,q80.jpg)

W innej części parku stał chłopak ze skrzypcami, który miał tak na oko 23-25 lat. Grał moim zdaniem super i można go było słuchać z przyjemnością. Gdy przechodziliśmy obok niego zapytałem różowego o jakieś drobne. Znalazło się 2 zł, które wrzuciliśmy na dno rozłożonego kapelusza w którym było tylko 5 zł (jedna moneta). Wtedy to powiedziałem że ten pierwszy jest jak PiSiory - stary, myśli że potrafi nie wiadomo co i dogadza tylko tym emerytowanym pukwom co nie mają już co robić, a ten drugi, młody to tak jak partie, na które młodzi chcą głosować bo mają potencjał, ale niestety większą siłę przebicia mają właśnie te stare emerytowane pukwy, patrząc na ilość wrzucanych pieniędzy. Mój różowy popatrzył tylko na mnie i powiedział - coś w tym jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kijek_Drzazgoporty byłem tym sanatorium