Mireczki. Za 12 dni żenię się i poszukuje z tej okazji jakiegoś dobrego pachnidelka które będzie mi towarzyszyć całą noc. Nie mam konkretnych preferencji, budżet tak do 300/350 :) Ktoś coś ma do polecenia?
@konanwieprzowinca: Nudiflorum, Megamare, Bergamask, Ganymede. Raczej odlewki w tym budzecie, ale powinny towarzyszyc przez wiekszosc nocy, ewentualnie dekant do kieszeni zalatwi sprawę koncowki wesela ( ͡°͜ʖ͡°)
@konanwieprzowinca: Nie no Panowie, na żarciki z Lapidusem to ja zawsze chętny, ale chłop bierze ślub, a wy go na Interlude wrzucacie? Jakie masz kolego doświadczenie z Amouage, a tym bardziej z Interlude? Żebyś źle nie zrozumiał, to jest świetny zapach, ale bardzo żywiczny i mocno "arabski". Parametry maj świetne, ale szkoda żebyś wtopił w tak ważnym dla Ciebie dniu. Dużo lepsze są rady @Seshxyz i @bydgoszczvx !
@konanwieprzowinca: najgorszy popełniasz błąd w tym kraju. Jak będziecie żyć na kocią łapę i jeszcze samotnie matka wychowująca dzieci a Ty niby kolega do łóżka to będziesz miał socjal full z każdej strony, a po ślubie będziesz za bogaty żeby cokolwiek dostać
Nie mam konkretnych preferencji, budżet tak do 300/350 :)
Ktoś coś ma do polecenia?
#perfumy
Jakie masz kolego doświadczenie z Amouage, a tym bardziej z Interlude? Żebyś źle nie zrozumiał, to jest świetny zapach, ale bardzo żywiczny i mocno "arabski". Parametry maj świetne, ale szkoda żebyś wtopił w tak ważnym dla Ciebie dniu.
Dużo lepsze są rady @Seshxyz i @bydgoszczvx !
Dlatego chętnie zbiorę parę odlewek.
Dzięki za wiadomość ❤️
Ja kupiłem megamare i trochę żałuję nie moje klimaty kompletnie aż mi się rzygać chce od tego syntetyka,
Oddałem kobicie i jest zadowolona