Może mi ktoś wyjaśnić czemu kobiety na Badoo są tak bardzo sfrustrowane? Bo facetów rozumiem. Trudno nawet z kimkolwiek pogadać, a co dopiero się umówić. Ale kobiety? Mają tam setki facetów, których mogą dowolnie filtrować, po wieku, wzroście itd. Ja wiem, że za to się płaci dodatkowo, ale raczej warto. My sobie nie możemy na to pozwolić, bo to nas jeszcze bardziej ograniczy. Każdy z nas widzi tam laski, które są tam tak samo długo jak my (albo i dłużej). Czy one serio myślą, że pewnego dnia pojawi się książę z bajki i zakończy ich cierpienie? #badoo #rozowepaski #tinder
@girlsjustwannahavefun: Weź pod uwagę, że te portale są właśnie skierowane do takich dramatycznych ludzi, bo te ciekawsze osoby potrafią sobie znaleźć kogoś w realu.
@StevenGrant: Kobiety nie są w lepszej sytuacji. One wszystkie uważają że zasługują na top 20% najlepszych mężczyzn - sa o tym święcie przekonane, maja na to dowody (w końcu kazdego dnai dostają po 100 wiadomości - muszą być zatem atrakcyjne).
Tych 20% dupczy je, ale tylko po razie, ostatecznie na dłuższy związek z tymi 20% może liczyć ok 21% kobiet (w danej chwili, oraz tyle może liczyć na pierwszy ślub
@pinkfloyd12: Połowicznie się mogę z tym zgodzić, bo dalej nie pojmuję czemu one czują się atrakcyjne skoro mają w domu lustro, przeglądają insta i widzą jak wygląda atrakcyjna kobieta, no i najważniejsze, czy takie wydupczenie i kopnięcie w tyłek nie daje do myślenia?
Kobiety nie są w lepszej sytuacji. One wszystkie uważają że zasługują na top 20% najlepszych mężczyzn - sa o tym święcie przekonane, maja na to dowody (w końcu kazdego dnai dostają po 100 wiadomości - muszą być zatem atrakcyjne).
Tych 20% dupczy je, ale tylko po razie, ostatecznie na dłuższy związek z tymi 20% może liczyć ok 21% kobiet (w danej chwili, oraz tyle może liczyć na pierwszy ślub z nimi).
@technojezus: Dlaczego sądzisz, że każda? Pewnie są nawet dziewice. Nie chce mi się sprawdzać, ale średnia dla kobiet (oficjalna) to jest 6 partnerów. To oznacza, że jedna ma 2 dupczycieli, a druga 10. I średnia wyjdzie 6.
Dlaczego sądzisz, że każda? Pewnie są nawet dziewice. Nie chce mi się sprawdzać, ale średnia dla kobiet (oficjalna) to jest 6 partnerów. To oznacza, że jedna ma 2 dupczycieli, a druga 10. I średnia wyjdzie 6
@pinkfloyd12: Jeżeli Ty myślisz, że przeciętna kobeta, czyli większość miała po kilku, a co dopiero 5/5+ partnerów do dajmy na to 25 roku życia, to ja ci współczuję, że w takie głupoty wierzysz xD Może
@technojezus: A ja tobie współczuję, że nie potrafisz korzystac z googla.
Dostępne w Polsce badania wskazują jednak na większe zróżnicowanie: ilość partnerów to 4,4 w przypadku kobiet i 11,6 w przypadku mężczyzn. Badania dotyczą jednak grupy wiekowej od 20 do 59 lat, a wiek inicjacji seksualnej ciągle się
#badoo #rozowepaski #tinder
Komentarz usunięty przez autora
Tych 20% dupczy je, ale tylko po razie, ostatecznie na dłuższy związek z tymi 20% może liczyć ok 21% kobiet (w danej chwili, oraz tyle może liczyć na pierwszy ślub
@StevenGrant: Daje - "fszyscy menzczyzni to chuje! Wydupco i zostawio! Jak bende miala menza to tesz bende go jak gowno traktować"
@technojezus: Dlaczego sądzisz, że każda? Pewnie są nawet dziewice. Nie chce mi się sprawdzać, ale średnia dla kobiet (oficjalna) to jest 6 partnerów. To oznacza, że jedna ma 2 dupczycieli, a druga 10. I średnia wyjdzie 6.
@pinkfloyd12: Jeżeli Ty myślisz, że przeciętna kobeta, czyli większość miała po kilku, a co dopiero 5/5+ partnerów do dajmy na to 25 roku życia, to ja ci współczuję, że w takie głupoty wierzysz xD Może
@technojezus: A ja tobie współczuję, że nie potrafisz korzystac z googla.
Dostępne w Polsce badania wskazują jednak na większe zróżnicowanie: ilość partnerów to 4,4 w przypadku kobiet i 11,6 w przypadku mężczyzn. Badania dotyczą jednak grupy wiekowej od 20 do 59 lat, a wiek inicjacji seksualnej ciągle się
@pinkfloyd12: ja pisałem o grupie do 25 lat, chyba normalne, że do 59 roku życia będzie tego więcej ¯\(ツ)_/¯
@technojezus: A 11? Te same badania mówią, że chłopcy są zadowoleni z wczesnego dupczenia, dziewczynki nie.
źródło: comment_1662315061GD596NCfIifJCD3fw6h79c.jpg
Pobierz