Wpis z mikrobloga

@Zly_CzlowiekXD: Zapomniałeś o bardzo istotnej kwestii - wyzysk mężczyzn poprzez państwo na rzecz kobiet. Przeciętny mężczyzna musi oddać przeciętnej kobiecie ok 300 000 zł poprzez tylko zus. Dolicz do tego szkoły, NFZ, pińcetplusy i inne zasiłki, mieszkania socjalne (z czego korzystają głownie kobiety i ich dzieci) i spokojnie wyjdzie 400 000 ukradzione samotnemu mężczyźnie.
  • Odpowiedz
@pinkfloyd12: tu niestety nie da się nic zrobić, bo państwo żeby przetrwać musi premiować kobiety (by nie uciekły z tego kraju) oraz małżeństwa (by demografia nie padła całkowicie - już jest złe). Każdy sra na facetów a w szczególności na słabych.
  • Odpowiedz
@tomek001: i jak was postrzega normictwo? Ile macie lat? Jesteście zapraszani na imprezy? Czy te imprezy są sztywne czy luźne? Czy w pracy odzywają się do was osoby poza tą waszą czwórką? Tu mi się wydaje, że jesteście ignorowani - 4 ludzi wywalić naraz to już problem. Czy ci ludzie liczą się z waszym zdaniem?

@r5678: brawo, czy ta szczęściara jest po przygodach? Desperatka, a może jesteś jej
  • Odpowiedz
@pinkfloyd12: no twoje rozwiązania mają sens, ale niestety żadna partia nie ma jaj by to zrobić.
Pisałem już kiedyś posta co powinno się zmienić w naszym kraju by żyło się lepiej, ale niestety to by wymagało jaj no i samoograniczenia się przez polityków - co niestety nie jest możliwe.

Nie wiem dokładnie co masz na myśli pisząc że to działa odwrotnie:
jakoś nie widzę by społeczeństwo piętnowało samotność kobiet -
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD: czy dobrze rozumiem, że całe twoje szczęście i dobre samopoczucie w życiu według ciebie jest uzależnione do kobiet? Od razu dodam, że na 100 procent uznacie mnie za normika. Po prostu chciałbym wiedzieć, bo smutno mi się zrobiło jak czytałem twój wpis.
  • Odpowiedz