Matko, jak ja się cieszę ze jestem normalny. Czytam wykop, caly serial zły, nudny, czarni, a w dodatku kolczuga w zimę, zbroja z tektury, bla bla bla....
Wy umiecie wyluzować? czy jak oglądacie serial to co 5 sekund leci stop klatka, zeby przeanalizować cały kadr i się d---------ć? Takie seriale nie powstają dla aspergerowców co to teraz będą każdy kadr porównywać z rozdziałami w książce.
Zdradzę Wam sekret - ten serial ma być przyjęty przez duże grono odbiorców, takze tych którzy książek nie czytali, dla mnie jest naprawdę spoko, ciekawy i sobie obejrzę do końca, tak jak wiedźmina, house of the dragon i simpsonów.
@rozkoszny_bamboszek: odmienna opinia to trollowanie ? :) idz przebierać sie z kolegami za krasnoluda bo na grupowym czytaniu Tolkiena dostaniecie spazmów jak ktoś zalozy basicowy t shirt.
Wy umiecie wyluzować? czy jak oglądacie serial to co 5 sekund leci stop klatka, zeby przeanalizować cały kadr i się d---------ć? Takie seriale nie powstają dla aspergerowców co to teraz będą każdy kadr porównywać z rozdziałami w książce.
Zdradzę Wam sekret - ten serial ma być przyjęty przez duże grono odbiorców, takze tych którzy książek nie czytali, dla mnie jest naprawdę spoko, ciekawy i sobie obejrzę do końca, tak jak wiedźmina, house of the dragon i simpsonów.
Pzdr i trochę luzu bo wrzodów dostaniecie.
#ringsofpower #wladcapierscieni
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora