Wpis z mikrobloga

Co tu taka cisza o tym jak sędziowie znów przepychają City? Jak w ostatniej kolejce Liverpool strzelił po rożnym w 97 minucie, gdzie bramkarz leżał dwie minuty z 5 doliczonych to wszyscy się srali jak to sędzia im pomaga. Nawet dziś widziałem wpisy, ze w meczu z Evertonem tez czas doliczony był pod LFC, mimo że równie dobrze Everton mógł w tym czasie strzelić bo nawet foooking Pickford nie wstrzymywał gry i Everton tez liczył na pełna pulę i grał na pełnej i nie dużo im zabrakło by te 3 punkty zdobyć. Mam wrażenie, ze walki w meczach City przechodzą już bez żadnego echa, byleby Liverpool #!$%@?. To mam dobra wiadomość dla was, Liverpurz sam się #!$%@?ł i nie wyglada na to by miał zaraz wstać, i tak, jakby VVD dostał czerwo to byłoby to jak najbardziej uzasadnione, ale całe sędziowanie w derbach leżało i kwiczalo w obie strony.
#premierleague #lfc #manchestercity
  • 8
@jaqqu7 imo faul był, gdyby zawodnik WH nie zostawił tak nogi, to by było po prostu wyjście bramkarza licząc się z tym, ze może zawodnik atakujący w niego wpaść, ale ta zostawiona noga dała imo potężna podstawę by gwizdnąć faul
@utede czyli według Ciebie te błędy sędziowskie były na tym samym poziomie? Odnośnie Chelsea odpisałem wyżej, jeśli chodzi o LFC to przy 0:0 VVD mógł dostać czerwo, zostałoby 15 minut gdzie Liverpool już pokazał, ze lepiej im idzie gra w 10 czasami. Poza tym serio nie wiem czy to powinna być czerwona według przepisów, nie był to wślizg z 3 metrow, była to walka o piłkę dwóch ludzi, którzy praktycznie stoją na
@clrshck: Nie wiem czy tyle samo punktów by drużyny straciły ale wszystkie błędy były bardzo duże. Liver grało słabo- zakładanie ze czerwona by im pomogła… jest wątpliwe. Gol Whu był pewny praktycznie remisu… za to city- owszem kolejny wielbłąd ale trzeba wziąć pod uwagę ze po gwizdku i obrońca i bramkarz odpuścili- może faktycznie Cou by tak Zajebiscie strzelił a może nie. Tak czy inaczej w dobie Var to jest skandal