Aktywne Wpisy
Noct +77
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie

źródło: obraz
Pobierz
przemek-ja +72
#nieruchomosci myślę sobię czas aby kupić dom. Nie będę budował bo szkoda mi nerwów, kupie używany bądź gotowy. Przeglądam ceny i c--j wam w dupe dowidzenia
Jestem ciekawy, czy tak samo jak Baśka Szatan, Katarzyna Wappa była cytowana przez media Łukaszenki w wojnie hybrydowej przeciwko Polsce. Całe szczęście, że większość Polaków woli wojsko i straż graniczną, niż PiS i PO, bo ci pierwsi przynajmniej są pożyteczni, a drudzy przedkładają interes partyjny nad interes Polaków
PiS i PO mogą tylko pomarzyć o takim wyniku, dobrze, że niezależnie od tego, czy ktoś jest bardziej prawy, czy lewy, to woli żołnierzy i strażników od Morawieckiego i Tuska.
#bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #4konserwy #bialorus #wojsko
źródło: comment_16622126757iLXvWiK3nASUCUv4GVN98.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zabawne, że gdy ktoś skrytykował Urbana za akcję Hiacynt i jego kłamstwa, chroniące homofobiczny rząd, to neuropki dały 40 minusów, a jedyna obrona to "niebywałe, rzecznik prasowy kłamał" albo "a bo TVP".
Albo tu, wystarczy tylko skrytykować TVP i już klaskali uszami z zachwytu nad tym plebiscytem (w sumie akurat rozumiem, bo wojna PiS i PO, to jak wojna nazizmu z komunizmem, normalni ludzie krytykują i jedno i drugie,
Mnie bawią te wojny plemienne, gdzie koniecznie trzeba być po jednej stronie. Dla mnie jednak czymś normalnym jest fakt, że jak jestem przeciwko fanatykom od PiS-u, to nie będę stał po stronie fanatyków od PO, jak Mosze Turbowicz, który niedawno na zaproszenie Trzaskowskiego opowiadał o tym, jak stoi po stronie wolności, a jakoś "zapomniało" mu się powiedzieć, że za czasów najgorszego
@Roger_Casement: pokaż
@Tanczacy_chrzescijanin: Weź się nie błaźnij. XD
On był zagrożony co najwyżej brakiem dostępu do niemieckiego socjalu :)
źródło: comment_1662230258jSWFl8tks4ahbuv7ZIpEnC.jpg
Pobierz