Wpis z mikrobloga

Dobry ten nowy film o predatorze jest. Ja sobie wmawiam że sam predator był młody i niedoświadczony może pierwszy raz miał kontakt z ludźmi. Taka ciekawostka. Pistolet czarno prochowy z napisem to ten sam który Danny Glover dostał od predatorów w II części po pokonaniu ich czempiona. Czyli w jakiś sposób trafił on z powrotem na statek.

Co do feminizmu to też zarzut nie trafiony. W latach 90 istniała seria komiksów o predatorze w których kobieta pokonała jednego i została przyjęta do klanu z którym latał później na polowania na różne planety także potencjał jest ogromny.

#prey
#komiks
#film
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja sobie wmawiam że sam predator był młody i niedoświadczony może pierwszy raz miał kontakt z ludźmi.

@Jebwleb: Ten z Predatora 2 także był młody i niedoświadczony. To nie wyjaśnia czemu niemal w każdej bitwie Predator został ranny. Nie potrafił nawet upolować wilka z zaskoczenia.

Pistolet czarno prochowy z napisem to ten sam który Danny Glover dostał od predatorów w II części po pokonaniu ich czempiona. Czyli w jakiś sposób
  • Odpowiedz
@antb47: niestety gdzieś mi wcielo ten egzemplarz. Okazało się że mam jednak całą serię Batman vs Predator. Pierwsza część datowana na 1999 rok. Matko boska...

Rzeczywiście tam chyba byli obcy i w ten sposób wykupiła się w łaski predatorów. Tyle lat skoda że zgubiłem ten komiks
  • Odpowiedz
@Jebwleb: To pewnie Aliens vs predator tm semic z 1994 roku. Jest na readcomicsonline jakbyś chciał preczytać po angielsku.
pierwszy Batman vs Predator w Polsce był wydany w 1993 roku. Bodajże 3 część była w 1999. Jak ten czas leci.
  • Odpowiedz