Wpis z mikrobloga

Alpine pewnie będzie chciało się zemścić na Piastrim i nie dadzą mu tych 2 FP1 co było zapowiadane na początku roku i on ich poda, a oni będą mu musieli płacić karę. Grande Alpine
#f1
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Referentdsniezgodnosci: No i chyba naprawdę uwierzył w to, że może się nawet załapać na stołek kierowcy podstawowego - w Spa miał bardzo mocny weekend, P2 w sprincie i P1 w głównym wyścigu. Dziś w kwalifikacjach P2, ale myślę że mógł jeszcze poprawić ten czas gdyby nie czerwona flaga.

Zresztą przed przerwą letnią nie było gorzej, na Hungaroringu też wygrał sprint. Gość zaczyna wchodzić na obroty, szczególnie w porównaniu do Pourchaire'a
  • Odpowiedz
@Referentdsniezgodnosci: Wielu uważa, że z Doohana to może być maksymalnie średniak, ale na pewno byłby opcją najtańszą - no i mogłaby to być jakaś forma ratowania wizerunku akademii, że jednak dają szansę swojemu juniorowi. Planowali Piastriego, ale ten się wypiął - no trudno, my dalej stawiamy na swoich. Biorąc jednak pod uwagę pustogłowie Rossiego, pewnie podpisze umowę z Gaslym i Ricciardo jednocześnie, i będzie szukał dofinansowania od francuskiego rządu aby
fordern - @Referentdsniezgodnosci: Wielu uważa, że z Doohana to może być maksymalnie ...

źródło: comment_1662148231pmIoAAR8qUy8OHzOZsQtKG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@fordern: jak zawsze piękny wpis, jakbyś ty jeszcze alonso lubił ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Od siebie pojadę Cugowskim i ten zjazd formy Bottasa nie jest naturalny w porównaniu do zjazdu formy AROT. Jeszcze nie zdecydowałem się czy to przez hulaszcze życie czy przez chińskich inwestorów ( ͡º ͜ʖ͡
  • Odpowiedz
@fordern: no właśnie Alpine po raz 3 popełni ten sam błąd że wyda grubę miliony na wykup innego kierowcy, mimo iż u nich kuleje wszystko na poziomie zarządzania i nawet mając skład Hamilton - Verstappen wyżej niż P4 nie podskoczą ale oni tego nie rozumieją. Było w 2020 nie zatrudniać wiadomo kogo, chociaż pewnie mnie zaraz za to wykopki zjedzą. Ale gdyby nie emeryt to by nie tracili juniorów. Bo
  • Odpowiedz