Wpis z mikrobloga

Kurs na pizzaiolo jest tak samo ważny i uznawany jak kurs barmański. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ni #!$%@? nie potrzebny jak znasz się na robocie
  • Odpowiedz
@GGul: #!$%@?, mam na fb grupy gastro głównie na Pomorskie i ZachodnioPomorskie. Pizzaiolo biorą jak leci bez ręki czy z wyrokami-brak ludzi do pracy. Najlepiej oszacuj gdzie się przeprowadzisz i sprawdź sobie knajpki przez maila czy telefon. Będziesz wiedzieć
  • Odpowiedz
@GGul: jak chcesz być taki napolitański to najlepiej jedź do Włoch i tam się naucz. W Polsce mało prawdopodobne, że się nauczysz prawidłowo.
  • Odpowiedz
@r4do5: jest ponoc dobra szkolka w poznaniu prowadzona przez wlochow, mysle ze zyjemy juz w czasach gdzie takie wyjazdy sa zbedne, to tak jakbym ci powiedzial ze tylko we francji nauczysz sie robic creme brulee
  • Odpowiedz
@GGul: en Plato accademia w wegrzcach obok Krakowa. Prowadzi tam szkolenia Łukasz Hrabia i robi też pizzę która jest totalnym sztosem. Do tego ma też tam sklepik z włoskimi produktami i wypiekami, polecam mocno ten sklep. Prowadzi bodajże szkolenia zarówno dla osób prywatnych jak i dla pizzeri które chcą się przebranżowić na robienie pizzy napolitanskiej. Możesz zawsze uderzyć do niego na tel/maila i się dopytać szczegółów.
  • Odpowiedz