Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#rower #pytanie #pytaniedoeksperta #kciochpyta

Szukam roweru składanego. Chciałbym się zmieścić w 2500 zł, no w ostateczności 3000 zł. Oglądałem na stronie Decathlonu, jeden jest całkiem spoko, Fold 560. Warto w niego zainwestować? Czy szukać coś innego? Może ktoś z was korzysta z roweru składanego i opowie o swoich odczuciach z korzystania na codzień?
Pobierz grz3so_o - #rower #pytanie #pytaniedoeksperta #kciochpyta

Szukam roweru składanego. ...
źródło: comment_1662107227B5gZMS8UlF6YH5MWhuF6dn.jpg
  • 3
@grz3so_o: mam Tilta 500 i jestem bardzo zadowolony, jedyne co to trzeba pamiętać żeby podkręcać wszelakie śrubki od zawiasów bo od wstrząsów lubią się luzować. Ten rower który podesłałeś to w zasadzie tilt 500 na nieco lepszym osprzęcie np. 9 biegów zamiast 7 i inne siodełko i gripy ale według mnie jeżdżąc po mieście 500 spokojnie wystarcza.
Raz miałem problem z wygięta sztyca jak nie zauważyłem krawężnika ale wymienili mi na
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@s00snowski: Dzięki za odpowiedź. Ja to niski jestem 170 cm, 75 kg. Chyba się skuszę na ten rower, bo nie zamierzam nigdzie daleko jeździć, tylko skoczyć po bułki, by na piechotę nie dreptać. No może czasem gdzieś się przejechać na wakacjach. W kombi się spokojnie zmieści.

Jeszcze chodzi mi po głowie inny tym roweru, nadal miejski, ale dużo większy.
Pobierz grz3so_o - @s00snowski: Dzięki za odpowiedź. Ja to niski jestem 170 cm, 75 kg. Chyba ...
źródło: comment_16621403150f4sU6L6iNdWMsAExBBo1o.jpg