Aktywne Wpisy

SunnO +191
Witam,
Pozwolę sobie po raz ostatni zawołać plusujących wpis. Następnym razem będę publikował tylko pod tagiem #iskierkanela chyba do niej pasuje bo to taki oszołom żywy że hej.
Wczoraj była na pierwszym szczepieniu i dostała książeczkę zdrowia. 2 września kolejny etap odrobaczania + dostała jakieś krople na karczycho do zaaplikowania. Zdrowa, rośnie chyba normalnie bo już podchodzi pod 0.9 kg ( ͡° ͜ʖ
Pozwolę sobie po raz ostatni zawołać plusujących wpis. Następnym razem będę publikował tylko pod tagiem #iskierkanela chyba do niej pasuje bo to taki oszołom żywy że hej.
Wczoraj była na pierwszym szczepieniu i dostała książeczkę zdrowia. 2 września kolejny etap odrobaczania + dostała jakieś krople na karczycho do zaaplikowania. Zdrowa, rośnie chyba normalnie bo już podchodzi pod 0.9 kg ( ͡° ͜ʖ

wash-and-go +3
Nie wiem, czy zauważyliście, ale nagle z każdej strony nagonka na tych, co śmią poruszać się po mieście na hulajnodze. Mandaty, nowe przepisy, kontrole, a jeszcze brakuje, żeby straż miejska dronem zrzucała siatkę jak w Pokémonach.
Co się dzieje? Już tłumaczę:
💰 Bo nie płacisz:
Nie tankujesz.
Co się dzieje? Już tłumaczę:
💰 Bo nie płacisz:
Nie tankujesz.

Zabiorę go do weta. Ma jakieś 200-300g na odrobaczanie chyba za wcześnie nie? A kiedy go zaszczepić? Dawno nie miałem małego kota.
#znalezioneniekradzione #koty #czujedobrzeczlowiek #weterynaria
źródło: comment_16621002291gFbnUK3333gz8pJdysWwm.jpg
PobierzFajn koteł ;)
będzie wychodzącym kotkiem czy weźmiesz go do domu? Jest coraz więcej wetów, którzy robią wczesną kastrację, która ma zalety zarowno jeśli to ma byc kot wychodzący (nie bedzie sie mnożył) jak i w domu (wieksza szansa, że nie bedzie znaczył terenu).
prosimy więcej zdjęć (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1662108886YCJg8K9hwUpmtf1OFCde6T.jpg
Pobierzźródło: comment_1662108900wBx6aios4njEmfZaKCj4oL.jpg
Pobierzźródło: comment_1662108930zG41lSP6Kn6PUbdtrbu2LY.jpg
PobierzJestem pewna, że jakoś Cię urobi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie to wygląda raczej na SMOL