Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tttomasz: i jeszcze jeden kawałekМне стыдно за наш народ, который ограждается от этого всего, надеясь, что его это не коснётся. До вас ещё не дошло что коснётся всех! С каждым годом все жёстче нас всех превращают в рабов. Не хочешь - заставим, не согласен - согласишься, не нравится - посадим.Когда-то, для общего развития, я читал Пхагават Гитту и все что вижу, это то что предсказанная там Кали Юга и есть
  • Odpowiedz
@tttomasz: to rzadki przypadek że historyk szukający pracy decyduje się na kontrakt pop rosyjskiej armii A ta książka to konsekwencja tego. Abstrahując od tego że ten człowiek pomimo wszystko jest pod wpływem propagandy to już zaczął spod niej wychodzić. I Uciekł za granicę. Tam w konsekwencji jest na niego postępowanie gdzie kara od 7 lat do dożywocia.
  • Odpowiedz
@tttomasz: rozumiem, że ten gest pokoju będzie mnie dużo kosztował, ale nie mogę zamknąć sumienia. Na pewno" sprawiedliwy " sąd da mi dożywocie, powiedzą, że mnie kupili i jestem agentem Zachodu, ale nie mogę już po cichu patrzeć na to wszystko. Nie bałem się wojny na Ukrainie, było nieskończenie obraźliwe, że nie mogę nic zmienić. Ale z jakiegoś powodu boję się opublikować ten tekst w moim kraju, wyrazić to, co
  • Odpowiedz