Wpis z mikrobloga

Szukam wiatrówki na #rower i trafiłem na komentarz @fixie
Kurła ile w tym prawdy. Ciuchy w miarę ogarnięte, szosa ogarnięta, czekam na kolejną promkę na garmina i elektronika też będzie ogarnięta.
I co? I już zaczynam się rozglądać za jakimś gravelem, z pierdyliardem mocowań, pod jesienne cioranie po szutrach, u-----h i wycieczki bikepackingowe xD
Kiedy n+1 wejdzie za mocno.
Wycu91 - Szukam wiatrówki na #rower i trafiłem na komentarz @fixie 
Kurła ile w tym ...

źródło: comment_1661855523Yr6oF4JK2EbNnTD9lQPTPp.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fixie: j--------i (ʘʘ)
@Shinyz0: Ja w sumie mam starszego tribana 500, jakby mu wrzucić szersze oponki, z jakimś bieżnikiem, wywalić microshita to może coś z tego będzie. Ale to półśrodek.
  • Odpowiedz
@Wycu91: Pół biedy, jak ktoś przynajmniej sporo jeździ. Gorzej jak wchodzi kupowanie rowerów, akcesoriów i ubrań, a z samym jeżdżeniem gorzej ;)
  • Odpowiedz
@Wycu91: Dopóki jeździsz i korzystasz, to tak nie boli. W myślach przeliczam, że opony np. kosztowały tyle zł ale zrobiły tyle km, więc wychodzi ileś groszy za kilometr. Im lepszy przelicznik tym lepiej. Gorzej jak wydasz grube tysiące, przeliczysz na przejechane kilometry i wyjdzie, że zrobienie tych kilometrów uberem wyszłoby taniej... Rower za 1000 zł, którym zrobisz łącznie 500 km będzie odczuwalnie gorszym zakupem niż taki za 5000, którym zrobisz
  • Odpowiedz
Ja już prawie wszystko ogarnięte, ale już kurła chodzi za mną nowa elektronika bo igpsport czasem szwankuje i już nie chce przez apkę zbierać trasy i trzeba kabelkiem xD

@gram_w_mahjonga: wszyscy kiedyś skończymy z garminem/wahoo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz