Aktywne Wpisy

elo_kebab +14
Najbardziej mnie w-----a, że ten zawód IT programowanie nie jest kontrolowane w żaden sposób
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
źródło: praca IT
Pobierz

DE PO RT OW AĆ!
Ostatnio w telewizji słyszałem o gościu co w-----ł ratownikowi wodnemu płaskiego bo ten mu polecił wyjść z wody:
dostał tylko 4.6
@Zed_Mistrz_Cieni: patologia to nic nowego w tym kraju chyba że ktoś taki jak ty nigdy jej nie widział
tego całego fame nie widziałem ale jeśli tak myślisz to xd
sebki są sebkami i bez patogal
większość widzów tego "zacnego widowiska" to gównażeria i bananowe oskarki którzy z patusami nie
Komentarz usunięty przez autora