Aktywne Wpisy

ApuApustaja +1

Dla tych co czuwają, dawajcie jakieś swoje ulubione kawałki muzyczne, które by się nadały pod kontrofensywę Ukraińców.
Albo inaczej, jesteście żołnierzami, którzy zaraz idą odbijać swoją ojczyznę, macie 10 minut, by posłuchać utworu, który Was zmotywuje do walki...co to by było?
#ukraina #wojna #rosja
Albo inaczej, jesteście żołnierzami, którzy zaraz idą odbijać swoją ojczyznę, macie 10 minut, by posłuchać utworu, który Was zmotywuje do walki...co to by było?
#ukraina #wojna #rosja
Rząd po raz kolejny stanął na wysokości zadania w dobie kryzysu nie tylko w Europie i na Świecie, w Polsce prądu nie zabraknie, nie tyle co nie zabraknie, ale podwyżki wyniosą maksymalnie 40%, gdzie w takich Niemczech muszą gasić latarnie i zamykać sklepy i budować specjalne pomieszczenia do ogrzewania.
Wyobrażacie sobie, co by było jakby rządziła Kopacz, w dobie największego kryzysu energetycznego w historii?
Pewnie Polacy musieliby polować na dinozaury, żeby mieć co jeść.
#polityka
#prawica
#pis
#bohater
@adamec: 1,20zł w tygodniu. 2zł w Weekend. -tyle ja dostaję, a jak się agencja rozlicza z fundacją to nie wiem.
Ale za ten wpis nie dostanę, bo nie wspomniałem o Niemczech, a to warunek konieczny.
To parafraza wychwalań Szumowskiego na początku pandemii wirusa, szczególnie na wykopie, gdzie fota z jego worami pod oczami, w których trzymał hajs za respiratory, była podpisana: "Pandemia trwa, ale on już jest wielki".