Aktywne Wpisy
tanebau +145
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz
gobi12 +100
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

@blargotron: To jest test podstawowy, jeśli będzie pozytywny lub neutralny poczytać sobie o autyźmie, ZA ( Aspi ) i ewentualnie dopasować swoją historię do cech autystycznych.
Testy pomocnicze do określenia stanu
O cechy zewnętrzne możesz spytać, kogoś znajomego, z tym może być problem bo autystycy mają ich niewielu, ale i sąsiad w porządku może poraruje.
Co do wzroku faktycznie, ja tego sam nie stwierdziłem, a dziwne sztywne poruszanie, chodzenie na palcach
@KollA: Nie mam znajomych, mam kolegów z pracy, ale miałbym spory problem ich o coś takiego zapytać. Ale z resztą, przecież tacy ludzie mnie nie obserwują non stop, a poza tym część z nich sama może nie być neurotypowa. Chciałbym mieć obiektywne spojrzenie. Chciałbym też mieć jakąś
Jak byłeś u tylu specy to nie zwrócili uwagi na poprawę komunikacji z innymi osobami, lepsze zrozumienie ich minimalnych potrzeb?
Nie mogę sobie za bardzo wytłumaczyć problemu z wypełnieniem, bo testy które Tobie podałem są raczej banalne, może jakiś przykład konkretnego pytania (z testów, które polecilem)...
@lavinka uważałbym jednak, jeden psychiatra po krótkiej rozmowie stwierdził że wymyślam i wogle nie ma