Czołem ! Taka mała reklama. Napewno spora część z was ma ode mnie sadzonki chmielu. A kto nie to zapraszam na moje aukcje, można śmiało jeszcze w tym roku sadzić, zwłaszcza w doniczkach. Ale ja tu z czym innym. Jako że właśnie rozpoczynamy zbiór mam do zaoferowania szyszki prosto ze zrywarki. Zarówno suszone jak i mokre. Gdyby ktoś kupował proszę o wiadomość na allegro że z wykopu, sypniemy więcej
@araixmc co stoi na przeszkodzie żeby sadzic inną Amerykę niż cascade? Bo widzę tylko sadzonki tego jednego. Wskazówki pielęgnacji szukać samemu czy macie jakiś FAQ hodowli chmielu?
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Tak się tylko chciałem pożalić, że byłem dzisiaj u lekarza w Medicoverze i ten lekarz okazał się być Ukraińcem, który ledwo mówi po polsku... Dramat. #zdrowie #polska #medicover #ukraina
Czołem !
Taka mała reklama.
Napewno spora część z was ma ode mnie sadzonki chmielu. A kto nie to zapraszam na moje aukcje, można śmiało jeszcze w tym roku sadzić, zwłaszcza w doniczkach.
Ale ja tu z czym innym. Jako że właśnie rozpoczynamy zbiór mam do zaoferowania szyszki prosto ze zrywarki. Zarówno suszone jak i mokre. Gdyby ktoś kupował proszę o wiadomość na allegro że z wykopu, sypniemy więcej
https://allegro.pl/oferta/swieze-szyszki-marynka-zbior-2022-od-rolnika-500g-12553751657